Detacheren in de zorg in Zeeland

Detacheren in de zorg in Zeeland biedt jou de kans om verschillende aspecten van het vakgebied te ontdekken. Of je nu net begint of al enige ervaring hebt opgedaan, bij Corparis vinden we de juiste opdracht die past bij jouw vaardigheden en interesses. Benieuwd naar alle voordelen? Lees dan snel verder.

 

Het detacheringsproces

Jouw detacheringsreis begint bij Corparis met het solliciteren op een van onze vacatures. Jij kunt kiezen welke functie het beste bij jou past. Na ontvangst van jouw sollicitatie, beoordelen wij of jij past bij onze kernwaarden: professioneel, persoonlijk en proactief. Als wij denken dat jij een goede match bent, nodigen we je uit voor een gesprek. Tijdens dit gesprek brengen we jouw ambities en wensen in kaart, zodat we de perfecte opdrachtgever voor jou kunnen vinden.

 

Werken bij Corparis

Als je begint aan jouw detacheringstraject, blijf je bij Corparis onder contract en nemen wij alle administratieve zaken voor jou uit handen. Bovendien krijg je een persoonlijk contactpersoon toegewezen, die jou begeleidt en ondersteunt tijdens het traject. Ook als jouw opdracht is afgelopen, helpt jouw contactpersoon je met het vinden van een nieuwe opdracht die bij jou past.

 

Jouw carrière

Bij Corparis bepaal jij hoe jouw carrière eruitziet. Je kunt aangeven welke opdrachten je graag zou willen uitvoeren en je kunt via onze Academie of Campus trainingen en cursussen volgen op jouw vakgebied. Vaak zijn deze zelfs gratis te volgen. Door deze trainingen te volgen, ontwikkel je niet alleen jezelf, maar kun je ook netwerken met andere professionals tijdens onze netwerkborrels.

 

Begin met detacheren

Wil jij beginnen met detacheren in de zorg in Zeeland? Solliciteer dan vandaag nog op een van onze vacatures en wij nemen zo snel mogelijk jouw sollicitatie in behandeling. Heb je nog vragen over detachering of over werken bij Corparis? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder.