ZZP’er Zwolle

Ben jij als ZZP’er in de omgeving van Zwolle aan het werk? Heb jij relevante kennis en ervaring in de sector Zorg of Wonen? Kom detacheren via Corparis. Onze professionals gaan graag met jou in gesprek om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Benieuwd naar de mogelijkheden en wat Corparis kan betekenen voor ZZP’ers die graag aan het werk willen binnen de sectoren Zorg of Wonen? Lees hieronder meer over het uitgebreide netwerk van Corparis. Na het lezen nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Ons uitgebreide netwerk

Wij bij Corparis hebben een uitgebreid netwerk met toonaangevende bedrijven binnen de sectoren zorg en wonen. Dit netwerk bevindt zich door heel Nederland. Zo zijn er altijd opdrachtgevers in de buurt van jou. Ook zitten de kantoren van Corparis verspreidt door heel Nederland. Op deze manier is er altijd een fysieke locatie in de buurt waar jij gemakkelijk langs kunt komen bij vragen of andere dingen. Kom langs voor een gesprek of volg één van onze vele trainingen en cursussen die wij gratis aanbieden aan onze werknemers op kantoor. Bij Corparis vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk. Zo hebben onze medewerkers nauw contact met de opdrachtgevers en hun persoonlijke contactpersoon binnen Corparis. Zo weten wij altijd wat er speelt en kunnen wij ondersteunen bij vragen of problemen.

 

Persoonlijk contact

Bij Corparis vinden wij persoonlijk contact van groot belang. Daarom zullen wij, nadat jij contact met ons hebt opgenomen, een persoonlijk gesprek met jou inplannen. Met dit gesprek leren wij jou beter kennen en jij de organisatie. Je krijgt een eerste indruk van de werksfeer bij Corparis en ook worden jouw wensen en ambities in kaart gebracht. Op deze manier krijgen wij een zo goed mogelijk beeld van jouw carrière.

 

Start je reis bij Corparis

Ben jij een ZZP’er in de omgeving van Zwolle en toe aan een nieuwe stap binnen jouw loopbaan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en bekijk samen met een professional naar de verschillende mogelijkheden.