ZZP’er Zuid-Nederland

Als je als ZZP’er actief bent in de regio Zuid-Nederland, nodigt Corparis je uit om via ons te gaan detacheren. Wij bieden verschillende mogelijkheden voor ZZP’ers in de zorg- of huisvestingssectoren. Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden voor jou zijn en hoe wij jou kunnen ondersteunen. Het uitgebreide netwerk van Corparis en onze deskundige medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Als je nieuwsgierig bent naar wat wij kunnen bieden voor ZZP’ers in de zorg- en huisvestingssectoren, of als je meer informatie wilt ontvangen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We kijken graag samen met jou naar de verschillende mogelijkheden die wij vanuit Corparis aanbieden.

 

Het netwerk van Corparis

Corparis beschikt over een uitgebreid netwerk van vooraanstaande bedrijven in de zorg- en woningbouwsector, verspreid over heel Nederland. Dit betekent dat er altijd opdrachtgevers bij jou in de buurt zijn en dat we kantoren hebben door het hele land. Onze kantoren zijn open voor bezoek en je bent van harte welkom om langs te komen met vragen of om deel te nemen aan onze vele trainingen en cursussen via onze online Academie. Tijdens onze trainingen krijg je de kans om je zowel professioneel als persoonlijk verder te ontwikkelen binnen jouw carrière. Je leert vaardigheden die van pas komen in het werkveld.

 

Ons detacheringsproces

Bij het detacheringsproces van Corparis word je als het ware uitgeleend binnen ons uitgebreide netwerk. De eerste stap in dit proces is het solliciteren op één van de vacatures die op onze website staan. Met behulp van onze eenvoudige filteropties kun je selecteren op sector en locatie. Als je de functie die je zoekt niet kunt vinden, kun je samen met onze professionals op zoek gaan naar een passende oplossing.

 

Meld je nu aan

Ben jij een ZZP’er en actief in de regio van Zuid-Nederland? Neem dan eens een kijkje op onze website en ontdek de mogelijkheden die wij als Corparis te bieden hebben voor jou. Zit je na het lezen nog met vragen of andere opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen naar de verschillende mogelijkheden.