ZZP’er Noord Nederland

Ben jij in de omgeving van Noord Nederland werkzaam als ZZP’er? Ben jij werkzaam binnen de sector zorg of wonen? Kom dan detacheren bij Corparis. Ga vrijblijvend met Corparis in gesprek en bespreek de verschillende mogelijkheden die wij als detacheerder aanbieden aan zzp’ers. Wij hebben verschillende mogelijkheden wanneer het aankomt op de sectoren zorg en wonen. Ben jij benieuwd wat wij als Corparis voor jou kunnen betekenen wanneer jij werkzaam bent als ZZP’er. Lees hieronder meer over het uitgebreide netwerk van Corparis. Zit je na het lezen nog met vragen of andere opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan je graag te woord.

 

Het netwerk van Corparis

Wij hebben bij Corparis een uitgebreid netwerk dat bestaat uit toonaangevende bedrijven binnen de sectoren zorg en wonen. Ons netwerk bevindt zich door heel Nederland. Op deze manier zijn er altijd verschillende opdrachtgevers bij jou in de buurt. Ook hebben wij door ons uitgebreide netwerk kantoren door heel Nederland. Zo is er altijd een kantoor bij jou in de buurt. Op onze kantoren ben je altijd welkom om langs te komen bij vragen of andere dingen. Kom langs voor een gesprek of volg één van onze vele trainingen en cursussen die wij aanbieden in onze online Academie.

 

Persoonlijke ontwikkeling

Bij Corparis vinden wij persoonlijke ontwikkeling van groot belang. Daarom bieden wij vanuit onze Academie verschillende trainingen en cursussen aan. Met deze trainingen ontwikkel jij je zowel op persoonlijk als professioneel vlak en leer je handvatten die jij kunt meenemen in het werkveld.

 

Bij Corparis vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk. Zo hebben onze werknemers nauw contact met de opdrachtgevers en hun persoonlijke contactpersoon die zij vanuit Corparis krijgen. Op deze manier weten wij altijd wat er speelt en kunnen we ondersteuning aanbieden wanneer dit nodig is.

 

Start je reis als ZZP’er bij Corparis

Wil jij graag aan de slag als ZZP’er in de omgeving van Noord Nederland? Neem vrijblijvend contact op met Corparis en bekijk de verschillende mogelijkheden die wij te bieden hebben als detacheerder voor ZZP’ers.