ZZP’er Midden-Nederland

Ben jij ZZP’er actief in de regio Midden-Nederland? Corparis nodigt je uit om vanuit ons te komen detacheren. Corparis biedt verschillende mogelijkheden voor ZZP’ers in de sectoren zorg of wonen. Neem vrijblijvend contact met ons op en samen te bespreken wat voor jou de mogelijkheden zijn en wat wij voor jou kunnen betekenen. Het uitgebreide netwerk van Corparis en onze deskundige medewerkers staan graag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Ben jij nieuwsgierig wat wij voor ZZP’ers in de sectoren zorg en wonen kunnen betekenen of wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen naar de verschillende mogelijkheden die wij vanuit Corparis aanbieden.

 

Het uitgebreide netwerk van Corparis

Corparis heeft een uitgebreid netwerk van toonaangevende bedrijven in de zorg- en woningbouwsector, met aanwezigheid door heel Nederland. Zo zijn er altijd opdrachtgevers bij jou in de buurt en zijn er kantoren van ons te vinden in het hele land. Onze kantoren zijn altijd open voor bezoek, en je bent van harte welkom om langs te komen met vragen of om deel te nemen aan één van onze vele trainingen en cursussen in onze online Academie. In onze trainingen krijg jij de mogelijkheid om je op zowel professioneel als persoonlijk vlak verder te ontwikkelen binnen je loopbaancarrière. Je leert handvatten die weer van pas kunnen komen in het werkveld.

 

Het detacheringsproces bij Corparis

Wanneer je bij Corparis het detacheringsproces ingaat, lenen wij je als het ware uit binnen ons grote netwerk. De eerste stap binnen dit proces is het solliciteren op één van de openstaande vacatures op onze website. Door de gemakkelijke filteropties filter jij op sector en locatie. Wanneer de functie die jij zoekt er niet tussen staat heb je ook de mogelijkheid om samen met de professionals vanuit Corparis op zoek te gaan naar een passende oplossing.

 

Start je reis

Ben jij een ZZP’er in Midden-Nederland en wil jij graag starten met detacheren binnen de sectoren zorg of wonen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen naar de verschillende mogelijkheden die wij vanuit Corparis te bieden hebben.