ZZP’er Den Haag

Als je als ZZP’er werkzaam bent in de zorg of woningbouwsector in Den Haag, nodigt Corparis je uit om te komen detacheren. Wij bieden verschillende mogelijkheden voor ZZP’ers in deze sectoren. Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen. Ons uitgebreide netwerk en deskundige medewerkers staan graag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Ben jij benieuwd hoe het werken als ZZP’er vanuit Corparis in zijn werking gaat? Neem dan een kijkje op onze website. Zit je met vragen of andere opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Het uitgebreide netwerk van Corparis

Corparis heeft een uitgebreid netwerk van toonaangevende bedrijven in de zorg- en woningbouwsector, met aanwezigheid door heel Nederland. Zo zijn er altijd opdrachtgevers bij jou in de buurt en zijn er kantoren van ons te vinden in het hele land. Onze kantoren zijn altijd open voor bezoek, en je bent van harte welkom om langs te komen met vragen of om deel te nemen aan één van onze vele trainingen en cursussen in onze online Academie. In onze trainingen krijg jij de mogelijkheid om je op zowel professioneel als persoonlijk vlak verder te ontwikkelen binnen je loopbaancarrière. Je leert handvatten die weer van pas kunnen komen in het werkveld.

 

Ons detacheringproces

Als je bij Corparis het detacheringstraject ingaat, lenen we je in feite uit aan bedrijven in ons uitgebreide netwerk. De eerste stap in het proces is het solliciteren op één van de beschikbare vacatures die gemakkelijk te vinden zijn op onze website. Dankzij de handige filteropties kun je snel de vacature vinden die je zoekt. Als er op dit moment geen vacature beschikbaar is die je interesse wekt, heb je ook de mogelijkheid om samen met een professional van Corparis te zoeken naar een geschikte baan. Door bij Corparis te werken, zorgen we ervoor dat je een functie of opdracht krijgt bij één van onze toonaangevende opdrachtgevers.

 

Start je reis met Corparis

Ben jij een ZZP’er in de omgeving van Den Haag en wil jij aan de slag in de sector zorg of wonen? Neem dan een kijkje op onze website en neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.