ZZP’er Den Bosch

Ben jij een ZZP’er in Den Bosch met relevante ervaring en kennis in de sector wonen of zorg? En ben jij eigenlijk wel toe aan een nieuwe uitdaging? Neem dan contact op met Corparis. Wij gaan graag met jou in gesprek en komen samen met jou tot een nieuwe uitdaging. Benieuwd wat Corparis voor jou kan betekenen? Lees dan snel verder en kom er precies achter hoe de samenwerking in zijn werk gaat.

 

Ontdek ons netwerk

Corparis heeft een groot netwerk binnen de sectoren zorg en wonen. Dit netwerk bevindt zich door heel Nederland. Ook hebben wij meerdere kantoren verspreidt door heel Nederland zodat er altijd een fysieke locatie bij jou in de buurt zit. Zo is het makkelijk om even langs te komen voor een gesprek of een van onze trainingen. Onze medewerkers onderhouden een goede relatie met verschillende opdrachtgevers binnen jouw gewenste sector. Zo weten wij altijd wat er speelt binnen de verschillende sectoren en kunnen wij jouw van relevante kennis voorzien. Ga voor een nieuwe uitdaging samen met Corparis.

 

Ik heb contact opgenomen, wat nu?

Nadat jij contact met ons hebt opgenomen komen we graag met jou in gesprek. Dit gesprek is volledig bedoelt om kennis te maken met elkaar. Hoe beter wij elkaar leren kennen hoe makkelijker het voor ons wordt om een passende baan voor jou te vinden. Zien wij een match tussen jou en een van onze opdrachtgevers dan regelen wij een sollicitatie voor jou bij dit betreffende bedrijf. Zo komen wij telkens weer tot de ideale oplossing voor zowel opdrachtgever als werkzoekende.

 

Start je reis bij Corparis

Ben jij als ZZP’er in Den Bosch klaar om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan? Neem dan gerust contact met ons op om de verschillende mogelijkheden door te nemen. En wie weet zien wij jou wel snel terug op een van onze kantoren.