ZZP’er Amstelveen

Ben jij een ZZP’er in de omgeving van Amstelveen met relevante kennis en ervaring in de sector Zorg of Wonen? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Kom dan detacheren bij Corparis. Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Ben jij benieuwd wat Corparis kan betekenen voor ZZP’ers die graag aan het werk willen in de sector zorg of wonen? Lees dan hieronder meer over het uitgebreide netwerk van ons. Zit je na het lezen nog met vragen of wil jij graag aan de slag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Het netwerk van Corparis

Wij bij Corparis hebben een uitgebreid netwerk met toonaangevende bedrijven binnen de sectoren zorg en wonen. Dit netwerk bevindt zich door heel Nederland. Zo zijn er altijd opdrachtgevers in de buurt van jou. Ook zitten de kantoren van Corparis verspreidt door heel Nederland. Op deze manier is er altijd een fysieke locatie in de buurt waar jij gemakkelijk langs kunt komen bij vragen of andere dingen. Kom langs voor een gesprek of volg één van onze vele trainingen en cursussen die wij gratis aanbieden aan onze werknemers op kantoor. Bij Corparis vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk. Zo hebben onze medewerkers nauw contact met de opdrachtgevers en hun persoonlijke contactpersoon binnen Corparis. Zo weten wij altijd wat er speelt en kunnen wij ondersteunen bij vragen of problemen.

 

Kom op gesprek

Nadat jij contact met ons hebt opgenomen zullen wij een persoonlijk gesprek met jou inplannen. In dit gesprek leren wij jou beter kennen en jij ons als bedrijf. Je krijgt een eerste indruk van de werksfeer bij Corparis en wij brengen jouw wensen en ambities in kaart om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van jou carrière. Wanneer wij een mogelijk match zien tussen jou en één van onze vele opdrachtgevers zullen wij jullie aan elkaar voorstellen. Vervolgens zullen er afspraken gemaakt worden die wij zullen opnemen in een contract. Wanneer alle partijen akkoord zijn kan je aan de slag binnen je nieuwe functie.

 

Start je reis

Ben jij als ZZP’er in de omgeving van Amstelveen toe aan een nieuwe stap binnen je carrière? Neem dan vrijblijvend contact op met Corparis en kijk naar de vele mogelijkheden als ZZP’er binnen de sectoren zorg en wonen.