ZZP’er Amersfoort

Ben jij werkzaam als ZZP’er in de omgeving van Amersfoort? Ben jij aan het werk binnen de sector Zorg of Wonen? Kom detacheren bij Corparis! Kom met Corparis in gesprek en bespreek de verschillende mogelijkheden die wij aanbieden aan zzp’ers die werkzaam zijn in de sectoren zorg en wonen. Ben jij benieuwd wat Corparis kan betekenen voor ZZP’er die graag aan het werk willen en wat de verschillende mogelijkheden zijn? Lees hieronder meer over het uitgebreide netwerk van Corparis. Heb je na het lezen nog vragen of andere opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan je graag te woord!

 

Het netwerk van Corparis

Bij Corparis hebben wij een uitgebreid netwerk met toonaangevende bedrijven binnen de sectoren zorg en wonen. Het netwerk van Corparis bevindt zich door heel Nederland. Hierdoor zijn er altijd verschillende opdrachtgevers bij jou in de buurt. Ook heeft Corparis verschillende kantoren door heel Nederland. Op deze manier zit er altijd een fysiek kantoor bij jou in de buurt waar je gemakkelijk langs kunt komen bij vragen of andere dingen. Kom langs voor een gesprek of volg één van de vele trainingen en cursussen die wij bij Corparis aanbieden aan onze medewerkers. Bij Corparis vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk. Zo hebben onze werknemers nauw contact met de opdrachtgevers en hun persoonlijke contactpersoon die zij vanuit Corparis krijgen. Op deze manier weten wij altijd wat er speelt en kunnen we ondersteuning aanbieden wanneer dit nodig is.

 

Persoonlijke ontwikkeling

Bij Corparis vinden wij persoonlijke ontwikkeling van groot belang. Daarom bieden wij vanuit onze Academie verschillende trainingen en cursussen aan. Met deze trainingen ontwikkel jij je zowel op persoonlijk als professioneel vlak en leer je handvatten die jij kunt meenemen in het werkveld.

 

Start je reis met Corparis

Ben jij een ZZP’er en ben je werkzaam in de sector zorg of wonen in de regio van Amersfoort? Neem dan eens een kijkje op onze website en zie de vele voordelen die het detacheren bij Corparis met zich meebrengen. Zit je eerst nog met vragen of andere opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.