Werving & Selectie Zwolle

Bij Corparis zorgen wij voor de werving & selectie bij veel opdrachtgevers in Zwolle. Wij werken op twee manieren, de van de opdrachtgevers, maar ook de kant van de werkzoekenden. Ben jij dus op zoek naar een nieuwe baan of juist naar een nieuwe collega? Binnen ons uitgebreide netwerk aan opdrachtgevers en professionals is er altijd wel een geschikte match. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die Corparis te bieden heeft voor zowel werkzoekenden als opdrachtgevers? Lees dan hieronder verder. Zit je na het lezen nog met vragen of andere opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met een medewerker naar de mogelijkheden.

 

Werkzoekenden

Heb jij een vacature gevonden via Corparis die aansluit bij jouw wensen en ambities? Solliciteer dan gemakkelijk via onze website. Wanneer jij je sollicitatie instuurt kunnen wij zien of er een mogelijke match is met de opdrachtgever. Wanneer dit het geval kan zijn nodigen wij je uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. In dit gesprek leren wij jou kennen. Wij brengen onder andere jouw wensen en ambities in kaart. Ook leer jij hier het bedrijf beter kennen. Want hoe beter wij onze professionals kennen hoe makkelijker het wordt om een passende baan te vinden.

 

Carrière ontwikkeling

Bij Corparis vinden we het belangrijk dat jij je blijft door ontwikkelen binnen je carrière. Zo hebben wij een Academie waar wij trainingen en cursussen aanbieden voor onze medewerkers. Zij kunnen deze geheel gratis volgen. Deze trainingen zijn bedoeld om jezelf op persoonlijk en professioneel vlak verder te ontwikkelen binnen je carrière. De nieuwe handvatten die je leert in deze trainingen kun jij weer meenemen in het werkveld.

 

Start je reis met Corparis

Op zoek naar werving & selectie in Zwolle? Corparis helpt zowel werkzoekenden als opdrachtgevers vooruit. Kijk snel op onze website voor meer informatie. Zit je met vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.