Werving & Selectie Noord Nederland

Bij Corparis verzorgen wij de werving & selectie bij veel opdrachtgevers in de omgeving van Noord Nederland. Wij werken op twee verschillende manieren. Bij Corparis werken wij zowel met de opdrachtgevers als met de werkzoekenden in de sectoren zorg en wonen. Ben jij dus op zoek naar een nieuwe baan binnen één van deze sectoren. Binnen ons uitgebreide netwerk dat bestaat uit opdrachtgevers en professionals door heel Nederland is er altijd wel een geschikte match te vinden. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die Corparis te bieden heeft voor zowel werkzoekenden als opdrachtgevers? Lees dan hieronder verder. Zit je na het lezen nog met vragen of andere opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met een medewerker naar de mogelijkheden.

 

Werken bij Corparis

Wanneer jij een vacature hebt gevonden op onze vacaturepagina en deze sluit aan bij jouw wensen en ambities heb je de mogelijkheid om te solliciteren. Wanneer wij de sollicitatie binnen hebben kunnen wij zien of jij een mogelijke match bent met de opdrachtgever. Is dit het geval? Dan nodigen wij je uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. In dit gesprek leer jij meer over de vele voordelen van het detacheren bij Corparis. Ook leren wij jou beter kennen en brengen jouw wensen en ambities in kaart. Als laatste leer jij hier het bedrijf beter kennen. Want hoe beter wij onze professionals kennen hoe makkelijker het wordt om een passende baan te vinden.

 

Blijven ontwikkelen

Bij Corparis vinden wij het belangrijk dat onze professionals zich blijven ontwikkelen. Daarom bieden wij verschillende trainingen en cursussen aan binnen onze online Academie. Deze Academie is gratis voor onze werknemers. Hierin leren zij handvatten die meegenomen kunnen worden in het werkveld.

 

Start je reis met Corparis

Bij Noord Nederland verzorgen wij de werving & selectie bij veel opdrachtgevers in de omgeving van Noord Nederland. Bekijk op onze website de verschillende mogelijkheden die wij aanbieden aan onze werkgevers en werknemers. Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.