Werving & selectie Den Bosch

Corparis regelt werving & selectie in de regio Den Bosch. Wij werken twee kanten op: de kant van de opdrachtgevers maar ook de kant van de werkzoekenden. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan of juist naar een nieuwe collega? Binnen het grote netwerk van Corparis is altijd een professional te vinden die jou uit de brand helpt. Wij helpen jou aan de perfecte baan of de perfecte kandidaat voor je vacature.

 

Het proces voor werkzoekenden

Zie jij een vacature die je op je lijf geschreven staat? Solliciteer dan snel. Op basis van jouw sollicitatie bekijken wij of je een mogelijke match bent met de werkgever. Mocht dit het geval zijn dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is volledig gericht op het leren kennen van elkaar. Want hoe beter wij onze professionals kennen hoe makkelijker het wordt om een passende baan te vinden. Wij weten wat onze opdrachtgevers zoeken in een nieuwe professional en gaan op basis hiervan bepalen of jij wel of niet de juiste match bent. Komen jouw wensen overeen met die van de opdrachtgever? Dan brengen we jullie in contact en gaat het sollicitatieproces verder.

 

Jezelf ontwikkelen binnen Corparis

Binnen Corparis hebben we een aantal mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Voor onze professionals is er toegang tot de Corparis Academie en de Corparis Campus. Hier vind je allerlei trainingen en cursussen die jou op persoonlijk en professioneel vlak vooruit kunnen helpen. Van een training in leiderschapskwaliteiten tot een training die volledig gericht is op het leren kennen van jezelf. We hebben een breed en interessant aanbod voor al onze professionals.

 

Meer informatie?

Ben je nog op zoek naar meer informatie over werving & selectie in Den Bosch? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers zitten voor je klaar en nemen graag de verschillende mogelijkheden met je door.