Werving & selectie Amstelveen

Corparis zorgt voor de werving & selectie in de omgeving van Amstelveen. Wij werken op twee manieren, de van de opdrachtgevers, maar ook de kant van de werkzoekenden. Ben jij dus op zoek naar een nieuwe baan of juist naar een nieuwe collega? Binnen ons uitgebreide netwerk aan opdrachtgevers en professionals is er altijd wel een geschikte match. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die Corparis te bieden heeft voor zowel werkzoekenden als opdrachtgevers? Lees dan hieronder verder. Zit je na het lezen nog met vragen of andere opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met een medewerker naar de mogelijkheden.

 

Werkzoekenden

Heb jij jouw droomvacature gevonden bij Corparis? Solliciteer dan snel. Wanneer jij solliciteert gaan wij kijken of er een mogelijk match kan ontstaan tussen jou en één van onze werkgevers. Wanneer dit het geval kan zijn nodigen wij je uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. In dit gesprek leren wij jou kennen. Wij brengen onder andere jouw wensen en ambities in kaart. Ook leer jij hier het bedrijf beter kennen. Want hoe beter wij onze professionals kennen hoe makkelijker het wordt om een passende baan te vinden. Wij weten wat onze opdrachtgevers zoeken in een nieuwe professional en gaan op basis hiervan bepalen of jij wel of niet de juiste match bent. Wanneer wij zien dat jouw wensen en die van de opdrachtgever overeen komen brengen wij jullie in contact. Wanneer alle partijen akkoord zijn zal er een detacheringcontract worden opgesteld en kan jij aan het werk bij je nieuwe functie.

 

Carrière ontwikkeling

Wij bij Corparis vinden het belangrijk dat jij je blijft door ontwikkelen in je carrière. Zo bieden wij de mogelijkheid om trainingen en cursussen te volgen die wij gratis beschikbaar stellen voor onze medewerkers in de Academie of Campus. Deze trainingen zijn bedoeld om jezelf op persoonlijk en professioneel vlak verder te ontwikkelen binnen je carrière. De nieuwe handvatten die je leert in deze trainingen kun jij weer meenemen in het werkveld.

 

Start je reis bij Corparis

Op zoek naar werving & selectie in Amstelveen? Corparis helpt zowel werkzoekenden als opdrachtgevers vooruit. Kijk snel op onze website voor meer informatie. Zit je met vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.