Werving & Selectie Amersfoort

Met Corparis verzorgen wij voor de werving & selectie bij veel opdrachtgevers in Amersfoort. Wij werken op twee verschillende manieren. Zo werken wij zowel met opdrachtgevers als met werkzoekenden. Ben jij dus op zoek naar een nieuwe baan of juist naar een nieuwe collega? Binnen ons uitgebreide netwerk aan opdrachtgevers en professionals is er altijd wel een geschikte match. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die Corparis te bieden heeft voor zowel werkzoekenden als opdrachtgevers? Lees dan hieronder verder. Zit je na het lezen nog met vragen of andere opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met een medewerker naar de mogelijkheden.

 

Werken met Corparis

Heb jij een vacature gevonden op onze vacaturepagina die aansluit bij jouw wensen en ambities? Dan heb je de mogelijkheid om gemakkelijk te solliciteren via onze website. Wanneer wij de sollicitatie binnen hebben kunnen wij zien of jij een mogelijke match bent met de opdrachtgever. Is dit het geval? Dan nodigen wij je uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. In dit gesprek leer jij meer over de vele voordelen van het detacheren bij Corparis. Ook leren wij jou beter kennen en brengen jouw wensen en ambities in kaart. Als laatste leer jij hier het bedrijf beter kennen. Want hoe beter wij onze professionals kennen hoe makkelijker het wordt om een passende baan te vinden.

 

Eigen ontwikkeling

Wij vinden het binnen Corparis erg belangrijk dat jij je blijft door ontwikkelen binnen je loopbaancarrière. Zo biedt Corparis een Academie aan waar wij trainingen en cursussen hebben voor de sectoren Zorg en Wonen. Medewerkers kunnen deze trainingen geheel gratis volgen. Hierin leren zij zichzelf verder te ontwikkelen op zowel persoonlijk al professioneel vlak. De nieuwe handvatten die zij leren kunnen meegenomen worden in het werkveld.

 

Start je reis

Op zoek naar werving & selectie in Amersfoort? Neem vrijblijvend contact op met Corparis en kijk samen met een professional naar de verschillende mogelijkheden.