Werving & selectie

Corparis kan helpen met werving & selectie. Wij werken dus twee kanten op: voor opdrachtgevers en werkzoekenden. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Door onze relaties met opdrachtgevers, weten wij wat zij zoeken in een nieuwe kandidaat. Op deze manier kunnen wij jou helpen aan een baan die perfect bij jou past. En kunnen wij voor de opdrachtgevers de perfecte kandidaat vinden.

 

Het proces voor werkzoekenden

Als jij een vacature ziet die bij jou past, solliciteer dan snel. Op basis van jouw sollicitatie zullen wij bekijken of jij een mogelijke match kan zijn voor het bedrijf. Daarna nodigen we je uit voor een gesprek. In het gesprek willen we jou beter leren kennen. En omdat wij een goede relatie hebben met onze opdrachtgevers, weten wij wat zij zoeken in kandidaten. Komen wij erachter dat jouw wensen en die van de opdrachtgever overeenkomen? Dan zullen we je aan het bedrijf voorstellen. Komen de wensen niet overeen? Dan gaan we je verder helpen bij je zoektocht.

Begeleiding van Corparis

Als het gesprek goed gegaan is en onze opdrachtgever jou heeft aangenomen. Dan krijg je bij ons een contract en detacheren wij je bij de opdrachtgever. Het voordeel hiervan is dat Corparis jou blijft begeleiden terwijl jij bezig bent voor de opdrachtgever. Daarnaast kun je gebruik maken van onze Campus en Academie. Op deze manier kan jij jezelf blijven ontwikkelen.

 

Het proces voor opdrachtgevers

Heb jij een openstaande functie die je graag gevuld wilt hebben? Neem eens contact met ons op. Corparis heeft een groot bestand young professionals die bij jou gedetacheerd kunnen worden. Om zeker te zijn dat onze professional goed aansluit bij jouw bedrijf, willen wij graag eerst met jou om tafel. Op deze manier kunnen we erachter komen waar jouw bedrijf voor staat en wat voor bedrijfscultuur er bij jullie heerst. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de detachering een juiste match wordt.

 

Start je reis bij Corparis

Dus, zoek jij die ene droombaan? Of die ene top kandidaat? Neem snel contact met ons op. Samen gaan we kijken hoe we jou kunnen helpen.