Werving en selectie Zuid-Nederland

Ben jij op zoek naar een bedrijf in de regio van Zuid-Nederland die jouw bedrijf kan helpen bij de werving en selectie van nieuw personeel? Sluit je dan aan bij het uitgebreide netwerk van Corparis. Bij Corparis concentreren we ons op de zorg- en huisvestingssectoren en werken we met zowel werkzoekenden als opdrachtgevers in heel Nederland. Dankzij ons uitgebreide netwerk van professionals en opdrachtgevers kunnen we gemakkelijk openstaande vacatures invullen binnen ons netwerk. Als je benieuwd bent naar hoe we werving en selectie uitvoeren voor ons eigen netwerk, lees dan verder hieronder. Als je meer informatie wilt of vragen hebt, bekijk dan onze website of neem vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers zijn beschikbaar om je te helpen.

 

Werken bij Corparis

Als je geïnteresseerd bent in werken bij Corparis en een passende vacature hebt gevonden op onze vacaturepagina, kun je solliciteren. Zodra we je sollicitatie hebben ontvangen, bekijken we of je een mogelijke match bent met de opdrachtgever. Als dat het geval is, nodigen we je uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek ontvang je meer informatie over de voordelen van detachering bij Corparis en leren wij jou beter kennen. We inventariseren je wensen en ambities en geven je een beter beeld van ons bedrijf. Hoe beter we onze professionals leren kennen, hoe makkelijker het is om een passende baan te vinden.

 

Professionalisering binnen Corparis

Bij Corparis vinden we professionalisering erg belangrijk. Daarom ondersteunen wij onze medewerkers met verschillende trainingen en cursussen via onze gratis online Academie. Hier kunnen zij nuttige vaardigheden opdoen die zij in hun werk kunnen toepassen. We stimuleren al onze medewerkers om gedurende het hele jaar trainingen te volgen, zodat ze zichzelf kunnen blijven ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

 

Neem contact met ons op

Heeft jouw bedrijf hulp nodig bij de werving en selectie in Zuid-Nederland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met ons naar de verschillende mogelijkheden die Corparis te bieden heeft.