Werving en Selectie Midden-Nederland

Wij van Corparis verzorgen voor veel verschillende opdrachtgevers in Midden-Nederland de werving en Selectie van nieuw personeel. Bij Corparis richten wij ons op de sectoren zorg en wonen en werken zowel met opdrachtgevers als werkzoekenden door heel Nederland. Door ons uitgebreide netwerk aan zowel professionals als opdrachtgevers vinden wij gemakkelijk invulling voor openstaande vacatures binnen ons netwerk. Ben jij benieuwd hoe wij de werving en selectie uitvoeren voor ons eigen netwerk? Lees dan hieronder verder. Wil je meer informatie ontvangen of zit je met vragen? Bekijk dan onze website of neem vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan je graag te woord.

 

Werken bij Corparis

Als je een vacature op onze vacaturepagina hebt gevonden die aansluit bij je wensen en ambities, kun je solliciteren. Zodra we je sollicitatie hebben ontvangen, kijken we of je een mogelijke match bent met de opdrachtgever. Als dit het geval is, nodigen we je uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek krijg je meer informatie over de voordelen van detacheren bij Corparis en leren we jou beter kennen. We maken ook een inventarisatie van je wensen en ambities en leer je het bedrijf beter kennen. Hoe beter we onze professionals leren kennen, hoe makkelijker het is om een passende baan te vinden

 

Blijf ontwikkelen binnen je carrière

Bij Corparis staat professionalisering hoog in het vaandel. Daarom ondersteunen wij onze medewerkers door middel van diverse trainingen en cursussen via onze gratis online Academie. Hier kunnen zij nuttige vaardigheden verwerven die zij in hun werk kunnen toepassen. Wij stimuleren vanuit Corparis dat al onze medewerkers door het hele jaar heen trainingen volgen om zo zichzelf te blijven ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

 

Start je reis bij Corparis

In de omgeving van Midden-Nederland verzorgen wij de werving en selectie bij veel opdrachtgevers. Bekijk op onze website de verschillende mogelijkheden die wij aanbieden. Voor meer informatie of vragen kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij kijken graag met je naar de verschillende mogelijkheden.