Werving en Selectie Den Haag

Bij Corparis verzorgen we de werving en selectie voor verschillende opdrachtgevers in Den Haag, maar ook door heel Nederland. We richten ons op de sectoren zorg en wonen en werken zowel met opdrachtgevers als werkzoekenden. Ons uitgebreide netwerk bestaat uit opdrachtgevers en professionals door heel Nederland, wat betekent dat er altijd wel een geschikte match te vinden is. Als je geïnteresseerd bent in de mogelijkheden die Corparis biedt voor zowel werkzoekenden als opdrachtgevers, lees dan verder. Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

 

Werken bij Corparis

Als je een vacature op onze vacaturepagina hebt gevonden die aansluit bij je wensen en ambities, kun je solliciteren. Zodra we je sollicitatie hebben ontvangen, kijken we of je een mogelijke match bent met de opdrachtgever. Als dit het geval is, nodigen we je uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek krijg je meer informatie over de voordelen van detacheren bij Corparis en leren we jou beter kennen. We maken ook een inventarisatie van je wensen en ambities en leer je het bedrijf beter kennen. Hoe beter we onze professionals leren kennen, hoe makkelijker het is om een passende baan te vinden

 

Blijven ontwikkelen

Bij Corparis vinden wij het belangrijk dat onze professionals zich blijven ontwikkelen. Daarom bieden wij verschillende trainingen en cursussen aan binnen onze online Academie. Deze Academie is gratis voor onze werknemers. Hierin leren zij handvatten die meegenomen kunnen worden in het werkveld.

 

Start je reis bij Corparis

In de omgeving van Den Haag verzorgen wij de werving en selectie bij veel opdrachtgevers. Bekijk op onze website de verschillende mogelijkheden die wij aanbieden. Voor meer informatie of vragen kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij kijken graag met je naar de verschillende mogelijkheden.