Vacatures

 

Wil  je vrijheid en ruimte om te groeien en te ondernemen? Wil je impact maken en aan de slag met de grote uitdagingen in zorg en wonen? Dan ben je bij Corparis aan het juiste adres. 

Ga aan de slag als interimprofessional bij Corparis. Dan combineer je de zekerheid van een contract met de afwisseling van interimopdrachten.

Businesscontroller

Branche : Wonen
Regio : Utrecht

..

Teamleider bedrijfsvoering in de psychiatrie

Branche : Zorg
Regio : Noord Holland

Op jou kunnen we rekenen als het gaat om: - het geven van coaching en aansturing aan het klinische team bestaande uit verpleegkundigen en begeleiders en het team ervaringsdeskundigheid. - het stimuleren van de inhoudelijke ontwikkeling van het team en cluster en het mede-bepalen en vormgeven van het beleid. - het zorgdragen voor een effectieve en efficiënte uitvoering van activiteiten/processen en een financieel gezonde bedrijfsvoering. - het initiëren en realiseren van kwaliteitsverbeteringen van de geboden zorg en dit te waarborgen. - het onderhouden van in- en externe contacten met belanghebbende partijen in het werkveld en het verder bouwen aan het netwerk van transmurale ketenpartners. - mee te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie en bij te dragen aan de ontwikkeling van de doelgroep.

Consulent Sociaal Beheer

Branche : Wonen
Regio : Noord Holland

Je lost concrete vraagstukken op die een beroep doen op jouw analytisch vermogen en formuleert een of meerdere oplossingsrichtingen. Je signaleert zaken die anderen over het hoofd zien, voert jouw werk zoveel mogelijk zelfstandig uit, maar weet wanneer sparren en overleg naar een betere oplossing leiden. Je wil graag antwoord kunnen geven op alle (inhoudelijke) vragen en rust dan ook niet voordat je de oplossing c.q. het antwoord gevonden hebt. Je bent een kritische vragensteller en onderscheid je door pragmatisme, realisme, creatieve geest en sterk oog voor detail. Met jouw manier van optreden bescherm je de zakelijke belangen van Parteon, zonder dat dit ten kosten gaat van het sociale imago van de organisatie. Leefbaarheid, participatie, woonfraude en overlast zijn jouw belangrijkste aandachtsgebieden. We zoeken een pro actieve collega met minimaal 3 jaar werkervaring als consulent of in een soortgelijke functie. Het volledige functieprofiel lees je in de bijlage.

Administratief medewerker VvE Beheer

Branche : Wonen
Regio : Noord Holland

Dit is wat je gaat doen: • Jouw focus ligt bij (secretarieel-)administratieve werkzaamheden gericht op de ondersteuning van de VvE’s en de accountmanagers VvE. Dat houdt in dat je administratieve en organisatorische taken uitvoert rond het beheer van de VvE’s. Dankzij jou loopt de administratie van de afdeling op rolletjes! • Je bent onder meer verantwoordelijk voor de actualiteit van data in het systeem, voor de VvE-ledenadministratie en de (digitale) archivering van alle relevante dossiers; • Je zorgt voor de praktische voorbereiding van de VvE-vergaderingen en zorgt ervoor dat hierin besproken acties worden opgevolgd; • Je onderhoudt in- en externe contacten, zowel schriftelijk als telefonisch. Je bent aanspreekpunt voor de eigenaren voor eerstelijnsvragen; • Je springt in bij de collega’s in het dagelijks onderhoud als dat nodig is • Je verzorgt mailingen en brieven en redigeert documenten; • Je registreert en handelt facturen af.

Senior projectleider Planmatig Onderhoud

Branche : Wonen
Regio : Noord Holland

• Je draagt zorg voor voorbereiding, aanbesteding, uitvoering en toezicht van planmatige onderhoudsprojecten. • Je verzamelt de nodige informatie, zorgt voor een bestek of een werkomschrijving, je selecteert aannemers, voert prijsonderhandelingen, organiseert de gunning; • Je ziet toe op de uitvoering en je levert op. Alles in samenspraak met de vertegenwoordiging vanuit de VvE; • Ook de administratie rond het project is jouw pakkie-an. Archiveren van alle stukken, controleren van facturen enz. • Jij staat je mannetje als de ‘spin in het web’ bij de projecten. Je neemt verantwoordelijkheid voor het proces, de sturing en de eindresultaten; • Je bent aanspreekpunt voor eigenaren en besturen als het gaat om onderhoudsprojecten in jouw portefeuille • Je bent tevens klankbord, vraagbaak en sparring-partner voor je collega’s.

Laden

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.