Vervullen vacatures Amstelveen

Heb jij als bedrijf binnen de sector zorg of wonen in de omgeving van Amstelveen moeite met het vervullen van jouw openstaande vacatures? Bij Corparis helpen wij toonaangevende bedrijven bij het vervullen van hun vacatures binnen de sectoren zorg en wonen. Ons grote netwerk aan professionals staat klaar om jouw openstaande vacatures te vervullen. Door onze diversiteit binnen de professionals is er altijd wel een geschikte kandidaat voor jouw vacature. Ben jij benieuwd naar wie onze professionals zijn en hoe ons detacheringproces in zijn werking gaat? Lees dan hieronder verder of neem vrijblijvend contact met ons op.

 

De professionals van Corparis

Corparis beschikt over een groot netwerk aan professionals binnen de sectoren zorg en wonen. De professionals verschillen allemaal in opleidings- en ervaringsniveau. Op deze manier zit er altijd wel iemand tussen die perfect binnen jouw organisatie valt. Wij onderhouden persoonlijk contact met al onze professionals en weten zo altijd wat er speelt binnen hun persoonlijke en professionele leven. Op basis hiervan kunnen wij een perfecte match zoeken tussen de opdrachtgever en de werkzoekende. Hebben we deze match gemaakt? Dan blijven we onze professionals ondersteunen met verschillende relevante trainingen en cursussen.

 

Het detacheringsproces

Wanneer er een vacature gevuld moet worden, kan het detacheringproces van Corparis de uitkomst zijn voor jou. Op basis van jouw functie-eisen gaan wij binnen ons netwerk op zoek naar de geschikte kandidaat. Wij koppelen jou vacature aan één van onze professionals en gaan samen in gesprek om te kijken of het een match is. Wanneer alle partijen akkoord zijn zal er een detacheringcontract worden opgesteld en kan onze professional binnen jouw organisatie aan de slag.

 

Vervul je vacatures

Wil jij Corparis inschakelen om te helpen bij het vervullen van jouw vacatures in de omgeving van Amstelveen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met een medewerker naar de verschillende mogelijkheden.