Vervullen vacatures Amersfoort

Zit jij met je eigen bedrijf binnen de sector zorg en wonen in de omgeving van Amersfoort en heb jij ook moeite met het vervullen van die lastige vacatures? Corparis heeft een groot netwerk aan professionals binnen deze sectoren. Wij hebben een uitgebreid netwerk van toonaangevende bedrijven die wij helpen met he vervullen van hun vacatures binnen deze sectoren. Door de diversiteit binnen onze professionals hebben wij mensen met verschillende opleidings- en ervaringsniveaus. Op deze manier is er altijd een geschikte kandidaat voor jou openstaande functie. Ben jij benieuwd naar de professionals van Corparis en hoe het detacheringstraject verloopt? Lees hieronder meer. Zit je na het lezen nog met vragen of wil jij je als bedrijf toevoegen aan ons uitgebreide netwerk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

De professionals

Bij Corparis beschikken wij over een ruim netwerk aan professionals binnen de sectoren zorg en wonen. Deze professionals verschillen in opleidings- en ervaringsniveaus. Op deze manier zitten er altijd meerdere professionals tussen die passend zijn voor jouw openstaande vacatures of opdrachten. Wij onderhouden persoonlijk contact met al onze professionals zodat wij op de hoogte zijn van wat er speelt binnen hun persoonlijke en professionele leven. Op basis hiervan kunnen wij een perfecte match zoeken tussen de opdrachtgever en de werkzoekende. Hebben we deze match gemaakt? Dan blijven we onze professionals ondersteunen met verschillende relevante trainingen en cursussen.

 

Het detacheringstraject

Wanneer jij als bedrijf openstaande vacatures hebt, kan het detacheringstraject van Corparis de uitkomst bieden. Wij kijken naar de functie-eisen van een functie of opdracht en gaan binnen ons netwerk op zoek naar de juiste kandidaat. Wanneer wij een match denken te hebben gevonden koppelen wij jou vacature aan één van onze professionals en gaan we samen in gesprek om te kijken of het een daadwerkelijke match is. Wanneer alle partijen akkoord zijn zal er vanuit Corparis een detacheringscontract opgesteld worden en kan onze professional binnen jouw bedrijf aan de slag.

 

Vervul je vacatures

Heb jij als bedrijf moeite met het vervullen van openstaande vacatures in de omgeving van Amersfoort? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met Corparis naar de verschillende mogelijkheden.