Werken als verhuurmakelaar

Uitdagend werk doen bij de mooiste woningcorporaties plus de voordelen van een dienstverband? Het kan! Ontdek jouw mogelijkheden als verhuurmakelaar bij Corparis! 

Wat kun je verwachten?

Als interimmer kom je in dienst bij Corparis en word je opgenomen in ons actieve netwerk van de beste professionals die van en met elkaar werken en leren. Bovendien hebben we plezier met elkaar tijdens en naast het werk. Wil je jezelf uitdagen en verbreden? Mooi! Jij bepaalt namelijk zelf je ontwikkelreis. Wij bieden je houvast met onze eigen Corparis academie, ontwikkelafspraken en verschillende kennisbijeenkomsten. 

In de functie van verhuurmakelaar ga je bij onze opdrachtgevers aan de slag. Afhankelijk van de manier waarop de betreffende corporatie het takenpakket heeft samengesteld, ben je verantwoordelijk voor jouw bijdrage binnen het verhuurproces. Je wordt op projectbasis ingezet; je werk is erg afwisselend en je taken divers. Iedere opdracht is een nieuwe uitdaging, waarin je jouw meerwaarde kan inzetten! 

Ons aanbod:

  • Werken in diverse functies en bij meerdere woningcorporaties
  • Een Corparis Ambassadeur die je begeleidt in je (persoonlijke) ontwikkeling. 
  • Uitgebreid aanbod aan cursussen in de Corparis Academie
  • Contract van minimaal een jaar (met de intentie voor verlenging met onbepaalde tijd)
  • Reiskostenvergoeding of een auto van de zaak  

Herken jij je in het volgende?

Je hebt een (bijna) afgeronde Hbo-opleiding, bij voorkeur gericht op vastgoed / makelaardij. 

Je hebt enige (relevante) aantoonbare stage en/of werkervaring binnen de woningcorporatiesector 

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je vrijblijvend kennismaken om erachter te komen of detachering bij je past? Neem dan contact op met onze recruiter Charida van de Pol (06-83650600) of mail je cv naar c.vandepol@corparis.nl.

Comments are disabled.