Vacatures Zuid-Holland

De sectoren wonen en zorg zijn altijd in beweging en zoeken altijd nieuwe professionals. Bekijk snel onze vacatures in Zuid-Holland en vind jouw droombaan. Waarom je bij Corparis moet solliciteren? Lees snel verder en ontdek de voordelen.

Werken bij Corparis

Een baan hebben en aan het werk zijn is belangrijk. Maar wat wij net zo belangrijk vinden, is dat jij in beweging blijft tijdens je carrière. Het vinden van een baan is het startpunt van je reis, maar het is niet de bedoeling dat je dan stil staat. Hoe Corparis dit voor jou regelt? Wij bieden je verschillende trainingen en cursussen aan. Daarnaast houden we persoonlijk contact met jou zodat wij je kunnen helpen als je een switch wilt maken of niet meer op je plek zit.

Groot netwerk

Corparis heeft een groot aanbod in opdrachtgevers door heel Nederland. Dit zorgt ervoor dat wij altijd werk voor jou kunnen vinden als je bij ons komt werken. Je blijft bij ons op contract staan maar gaat aan de slag bij een van onze opdrachtgevers. Zo kun jij bij verschillende bedrijven aan het werk komen en werken aan verschillende opdrachten.

Sollicitatieproces

De eerste stap in jouw reis is het solliciteren op een van onze vacatures. Wij zullen je sollicitatie bekijken en als we denken dat je een match kan zijn, nodigen we je uit voor een kop koffie. Wij willen namelijk graag jouw wensen en ambities in kaart brengen. Komt dit overeen met de wensen van het bedrijf, dan zullen we je voorstellen bij de opdrachtgever. En bieden we je natuurlijk ook een contract aan.

Start je reis

Wil jij vandaag nog je reis starten? Bekijk snel onze vacatures in Zuid-Holland en solliciteer. Liever eerst meer informatie of staat jouw droombaan er niet tussen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.