Vacatures Zorg Zuid-Holland

Het meest uitgebreide aanbod in vacatures zorg in Zuid-Holland vind je bij Corparis.  Met verschillende functies is er vast een baan die bij jou past. Door onze samenwerkingen met verschillende bedrijven wordt onze vacaturepagina regelmatig geüpdatet. Houd daarom onze pagina in de gaten.

Werken bij Corparis

Het werken bij Corparis heeft voor jou meerdere voordelen. Het belangrijkste is dat je bij ons onder contract komt te staan. Via een detacheringscontract met een bedrijf, kun je daar aan de slag. Omdat wij geloven in de kracht van persoonlijk contact, zullen we ook uitgebreid kennis met je maken. Op basis van dit gesprek kunnen we je helpen bij het vinden van een geschikte baan en/of opdracht.

Persoonlijke ontwikkeling

De zorg is een sector dat zich snel ontwikkeld. De wet- en regelgeving veranderd regelmatig. Daarom is het belangrijk dat jij als professional hiervan op de bent en blijft. Om je hierbij te helpen, bieden we trainingen en cursussen aan jij kunt volgen. Met verschillende onderwerpen kun jij bepalen waarin jij jezelf wilt ontwikkelen. Denk aan professionele of persoonlijke ontwikkelingen.

Onze werkwijze

Professioneel, proactief en persoonlijk; daar staan we voor. Dit vragen we ook van onze professionals en opdrachtgevers. Natuurlijk dragen we dit zelf ook uit. Als wij jouw sollicitatie ontvangen en wij denken dat je aanwinst bent, nodigen we uit voor een gesprek. Tijdens dit gesprek vragen we naar jouw wensen en ambities. Maar ook met bedrijven gaan we zo’n gesprek aan. Zo kunnen we de werksfeer en vacature-eisen achterhalen. Met al deze informatie kunnen we een perfecte match maken. Tijdens je detacheringstraject houden we contact om ervoor te zorgen dat jij nog op je plek zit. Wil jij een switch maken? Dan helpen we je daarbij.

Start je reis

Start je reis bij Corparis door te solliciteren op een van de vacatures zorg in Zuid-Holland. Wij zullen je sollicitatie zo snel mogelijk in behandeling nemen. Heb je vragen? Neem dan contact op.