Vacatures Zorg Utrecht

Ben jij op zoek naar vacatures binnen de zorg in de provincie Utrecht? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures van verschillende bedrijven. Vanwege samenwerkingen met meerdere bedrijven hebben we een ruim aanbod in diverse functies, ervarings- en opleidingsniveaus.

Jouw zorg carrière

Je carrière in de zorg start bij Corparis.  maar je bent ook van harte welkom als je al een carrière hebt. Wij zijn er voor iedereen en helpen je graag bij jouw reis. We vinden het belangrijk dat jij als professional niet stil komt te staan. Om hier aan bij te dragen kun je meedoen aan trainingen en cursussen, ons netwerkcafé en kun je aan de slag via een detacheringscontract.

Detachering

Werken bij Corparis houdt in dat je gedetacheerd wordt naar een bedrijf. Dit kan zijn voor een bepaalde vacature, vervanging van medewerkers of als extra medewerker bij een opdracht. De looptijd kan dus verschillen.  Het grote voordeel voor jou is dat je op deze manier verschillende bedrijven en functies leert kennen. Maar ook kun je jezelf op deze manier blijven ontwikkelen. Je blijft bij ons onder contract staan en wij helpen je bij het vinden van de geschikte opdracht.

Professioneel en persoonlijk

Bij Corparis vinden we het belangrijk dat er persoonlijk contact onderhouden wordt. Dit contact is nodig om op professioneel vlak te kunnen groeien. Als je bij ons komt te werken, nodigen we je daarom ook eerst uit op een gesprek. In dit gesprek zullen we jouw wensen en ambities voor jouw carrière achterhalen. Met deze informatie kunnen we dan een geschikte opdracht(gever) vinden. Daarnaast staan we voor je klaar als je op professioneel gebied wilt doorgroeien of een switch wilt maken.

Start je reis

Start je reis vandaag nog door te solliciteren op een van de vacatures zorg in Utrecht. Wij zullen daarna zo snel mogelijk contact met je opnemen. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. we beantwoorden graag al je vragen.