Vacatures Zorg Noord-Brabant

Ben jij op zoek naar vacatures in de sector zorg in Noord-Brabant? Bekijk snel onze vacatures. Van bedrijfsarts tot en met fysiotherapeut. Bij ons kun je de vacatures vinden. Staat jouw functie er niet tussen? Houd de pagina in de gaten want we houden hem actueel.

De sector zorg

De zorg is een van de snel veranderende sectoren door veranderingen in de wet- en regelgeving. Maar denk ook aan de ontwikkeling van de technische apparaten, onderzoeken naar het menselijk lichaam en andere nieuwe inzichten en ontdekkingen. Het is daarom belangrijk dat jij sterk in je schoenen staat. En op de hoogte blijft van de ontwikkelingen.

Persoonlijke ontwikkeling

Om jou te helpen in deze snel veranderende sector, bieden wij trainingen en cursussen aan. Via onze eigen Corparis Campus en Academie bieden we deze trainingen aan. De onderwerpen zijn divers; van nieuwe regelgeving tot hoe je omgaat met stress. Met deze trainingen willen we jou helpen met groeien, zodat jij niet stil komt te staan in je carrière. Je mag natuurlijk ook cursussen volgen van een ander vakgebied, om te kijken of het iets voor je is.

Detacheringsproces

Werken bij Corparis betekent dat je onder contract staat bij ons. Via een detacheringscontract kan jij aan de slag bij een van de bedrijven waarmee wij een samenwerking hebben. Wij regelen je loonadministratie en beantwoorden al je vragen. Daarnaast zullen wij contact met jou onderhouden tijdens het traject. Zo kunnen we in de gaten houden of alles naar wens verloopt. Mocht het niet helemaal lopen zoals gewenst, dan kunnen we helpen. Is het contract afgelopen? Dan helpen we je bij het vinden van een nieuwe baan.

Solliciteer nu

Solliciteer nu op een van onze vacatures zorg in Noord-Brabant en zet een nieuwe stap in je carrière. Wil je liever eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.