Vacatures Zorg Limburg

Ben jij bezig met een zoektocht naar een nieuwe baan in de zorg? Bekijk snel onze vacatures zorg in Limburg. Met een ruim aanbod in diverse functies bij verschillende zorg instellingen, staat jouw droombaan er vast tussen. Wil je meer weten over werken bij Corparis? Lees dan verder.

Jouw reis bij Corparis

We vinden het belangrijk dat je, tijdens je carrière, niet stil komt te staan. Het startpunt van je reis is een sollicitatie bij ons. Daarna start jouw reis. Wij helpen je bij je persoonlijke en professionele ontwikkeling door contact met jou te onderhouden. Vragen als ‘wat zijn je ambities?’ en ‘wat zijn je wensen?’ komen tijdens dit contact boven tafel. Op basis hiervan kunnen we je helpen aan een baan dat bij jou past.

Detacheren

De vacatures op de onze site komen vanuit onze samenwerkingspartners. Als jij aansluit bij de functie-eisen, nodigen wij je uit voor een gesprek. Ook gaan wij in gesprek met het bedrijf om jou voor te dragen als kandidaat. Als het bedrijf enthousiast is, en jij natuurlijk ook, dan bieden wij je een contract aan. Je werkt dan voor Corparis. Met onze samenwerkingspartner stellen we een detacheringscontract op. Je komt dan te werken bij het bedrijf, maar wij voeren jouw loonadministratie uit. En als het detacheringscontract ten einde loopt, helpen we jou bij het vinden van een andere opdracht of baan.

Ontwikkelingskansen

Naast dat we persoonlijk contact onderhouden, bieden we ook trainingen en cursussen aan. Als medewerker heb jij toegang tot deze trainingen. In deze trainingen bespreken we verschillende onderwerpen. Zo behandelen we nieuwe wet- en regelgeving, omgaan met bepaald gedrag maar zijn er ook trainingen voor je persoonlijke ontwikkeling. Met de mogelijkheid willen we jou de kans bieden om te groeien als professionals. Deze kennis kun jij gelijk in de praktijk toepassen.

Vind jouw droombaan

Vind je droombaan tussen onze vacatures zorg in Limburg en solliciteer snel. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen na de sollicitatie. Heb je vragen over Corparis of het detacheringsproces? Neem dan gerust contact met ons op.