Vacatures Zorg Groningen

Van psycholoog tot verpleegkundige, wij hebben het grootste aanbod in vacatures binnen de sector zorg in Groningen. Ben jij op zoek naar een baan in deze sector? Bekijk dan snel de vacatures. Staat je droombaan er nu niet tussen, houd dan de pagina in de gaten. Vanwege ons grote netwerk in de sector worden de vacatures regelmatig geüpdatet.

Werken bij Corparis

Solliciteer op een van onze vacatures, kom bij ons onder contract te staan en geniet van de vele voordelen die werken bij Corparis met zich mee brengt. Wij detacheren je naar één van onze opdrachtgevers. We zorgen ervoor dat jij en de opdrachtgever een goede match zijn door jullie wensen naast elkaar te leggen.

Jouw ontwikkeling

Naast dat we je helpen bij het vinden van een baan, bieden we ook trainingen en cursussen aan. De sector zorg staat altijd in beweging en jij moet daarom op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Deze onderwerpen worden besproken in de trainingen die we aanbieden. Daarnaast vinden we persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Ook hier kun je verschillende trainingen voor volgen. En om er zeker van te zijn dat jij blijft ontwikkelen, houden we dit in de gaten door persoonlijk contact te onderhouden.

Sollicitatieproces

De eerste stap is natuurlijk het solliciteren op een van de vacatures. Wij zullen de sollicitatie zo snel mogelijk in behandeling nemen. Als wij denken dat je de perfecte match bent, nodigen we je uit voor een gesprek. Tijdens het gesprek willen we jou leren kennen en weten wat je drijfveren zijn. Zo kunnen we een perfecte match voor je vinden.

Start je reis

Solliciteer vandaag nog op een van onze vacatures in de zorg in Groningen en zet de volgende stap in je carrière. Heb je nog vragen over de vacature of over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.