Vacatures Zorg Friesland

Zoek jij vacatures binnen de sector zorg in Friesland? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures. Met een groot netwerk hebben wij een divers aanbod in verschillende functies en bij verschillende opdrachtgevers. Staat de vacature die je zoekt er niet tussen? Houd dan de pagina in de gaten, want hij wordt regelmatig geüpdatet.

Jouw baan bij Corparis

Werken bij Corparis brengt meer met zich mee dan alleen een baan bij een toonaangevend bedrijf. Zo ontvang je ook veel afwisseling binnen je carrière. Als een opdracht afgerond is, helpen wij je bij het vinden van een andere opdracht. Maar ook als je toch niet helemaal op je plek zit kunnen we je helpen. Daarnaast bieden we ook verschillende trainingen en cursussen aan zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen. Zowel op professioneel als op persoonlijk vlak worden de trainingen aangeboden.

Onze kernwaarden

Bij Corparis vinden we een aantal kernwaarden belangrijk. Wij verwachtten deze kernwaarden dan ook in onze eigen organisatie, bij onze opdrachtgevers en onze professionals. Daarom hebben we het Corparis DNA ontwikkeld. De kernwaarden zijn Professioneel, Proactief en Persoonlijk. Herken jij jezelf hierin? Doe snel de check en kom erachter of jij de perfecte match bent.

Start je carrière

Wil jij jouw carrière bij Corparis starten? Solliciteer dan op een van onze vacatures. Ons team zal jouw sollicitatie zo snel mogelijk in behandeling weten. We streven er naar om je binnen twee werkdagen iets te laten horen. Denken wij dat jij een geschikte kandidaat bent voor de functie, dan nodigen we je uit voor een kop koffie. We willen namelijk graag persoonlijk je leren kennen. Op basis van ons gesprek besluiten we of we je voorstellen aan de opdrachtgever. Zijn alle partijen positief? Dan ontvang je van ons een contract en kun je snel aan de slag.

Bekijk de vacatures

Ben jij op zoek naar vacaturen binnen de sector zorg in Friesland? Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog. Liever eerst meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.