Vacatures Zorg Drenthe

Het meest diverse aanbod in vacatures binnen de sector zorg in Drenthe, vind je bij Corparis. Met verschillende functies en opleidingsniveaus staat jouw droombaan er vast tussen. Houd ook de pagina regelmatig in de gaten als jouw droomfunctie er nog niet tussen staat. Vanwege ons grote netwerk en persoonlijk contact met opdrachtgevers, blijven de vacatures up-to-date.

Uitdagende sector

De zorg is misschien wel de belangrijkste sector en er komen bijna altijd handen te kort. Mede vanwege de snel veranderende regelgeving is deze sector een uitdaging. Het aller belangrijkste zijn natuurlijk de patiënten. Dus hoe zorg je ervoor dat je al deze dingen kunt combineren om de beste zorg uit te dragen in je baan? Gelukkig kunnen we je hierbij helpen.

Professionele ontwikkeling

Om ervoor te zorgen dat jij je werk goed kan uitvoeren, biedt Corparis verschillende trainingen en cursussen aan. De onderwerpen variëren van nieuwe wet- en regelgeving tot aan je eigen innerlijke rust bewaren. Zo helpen we je bij je ontwikkeling op professioneel en persoonlijk vlak. Corparis vindt deze twee kernwoorden erg belangrijk. Vul het aan met pro activiteit en je past precies bij onze organisatie. Wil je zeker weten dat jij professioneel, proactief en persoonlijk bent? Doe dan onze check.

Sollicitatieproces

De eerste stap in je carrière begint altijd met solliciteren. Nadat we je sollicitatie hebben ontvangen, zullen we deze zo snel mogelijk in behandeling nemen. Als wij denken dat jij goed bij onze organisatie en opdrachtgevers past, zullen we je uitnodigen op gesprek. In dit gesprek zullen we bespreken welke wensen en ambities je hebt. Met deze informatie kunnen we een match maken met een van onze opdrachtgevers. Je komt bij Corparis onder contract en wij detacheren je bij een opdrachtgever.

Start je reis

Solliciteer op een van onze vacatures zorg in Drenthe en start je reis bij Corparis vandaag nog. Heb je nog vragen over een vacature of over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op.