Vacatures Wonen Zuid-Holland

Ben jij in Zuid-Holland op zoek naar een baan in de sector wonen? Bekijk snel onze vacatures voor de sector in deze regio. Misschien staat jouw droombaan er tussen! Heb je vragen naar aanleiding van de vacatures? Neem dan gerust contact met ons op. Lees snel verder om erachter te komen waarom je bij Corparis moet komen werken.

Je carrière bij Corparis

Een baan bij Corparis betekent dat je gedetacheerd wordt bij een van onze opdrachtgevers. Dit heeft meerdere voordelen voor jou. Zo helpen wij je bij het vinden van een nieuwe opdracht als de vorige is afgelopen. Maar we bieden je ook trainingen en cursussen aan om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast houden we persoonlijk contact met jou en de opdrachtgever om jouw voortgang bij te houden. En als jij besluit een carrière switch te maken, helpen we je natuurlijk ook.

Het Corparis DNA

Bij Corparis vinden we professionaliteit, proactief zijn en persoonlijk contact belangrijk. Deze kernwaarden vormen samen ons DNA. Wij verwachtten dat onze professionals en opdrachtgevers zich hier ook aan houden tijdens de samenwerking. Natuurlijk houden onze medewerkers zich hier ook aan. Wil jij weten of jij deze kernwaarden uitdraagt? Doe dan snel de check

De sector wonen

Vanwege de snel veranderende wetgeving en regels binnen de sector wonen, moet jij stevig in je schoenen staan. Je hebt contact met verschillende partijen en moet daarom communicatief vaardig zijn. Corparis helpt je hierbij door trainingen aan te bieden die te maken hebben met jouw vakgebied. Zo kunnen we jou helpen om je staande te houden in deze dynamische sector.

Start je reis

Wil jij je reis bij Corparis starten? Bekijk onze vacatures wonen in Zuid-Holland en solliciteer direct.  Staat je baan er niet tussen of heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag bij je reis.