Vacatures Wonen Utrecht

Ben jij op zoek naar vacatures binnen de sector wonen in Utrecht? Kijk dan snel eens naar onze vacatures. Met een divers aanbod in functies, staat jouw droombaan er vast tussen. Solliciteren bij Corparis heeft voor jou meerdere voordelen. Lees snel verder en ontdek de voordelen.

Detachering

Als jij voor een van onze opdrachtgevers gaat werken, kom je bij ons op contract te staan. En wij detacheren je naar de opdrachtgever. Dit houdt in dat wij je helpen bij het vinden van werk. Als de opdracht is afgerond of je een ander baan wil, helpen wij je mee bij het vinden van een geschikte vervolgstap. Doordat wij persoonlijk contact onderhouden met jou en met de opdrachtgevers, kunnen we snel bepalen of jullie een geschikte match zijn.

Professionele ontwikkeling

Naast dat we je helpen bij het vinden van een geschikte opdracht, vinden wij het ook belangrijk dat jij jezelf kan blijven ontwikkelen. Daarom bieden we jou verschillende trainingen en cursussen aan. Zo blijf jij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de sector wonen en jezelf ontwikkelen tot echt professional. Om in de gaten te houden dat jij niet stil komt te staan, blijven we persoonlijk contact met je onderhouden. Denk je aan een carrière switch? Wij helpen je graag.

Start je reis

Je start je reis bij Corparis door te solliciteren op een van onze vacatures. Wij zullen dan de sollicitatie zo snel mogelijk bekijken. Voldoe jij aan de functie eisen, dan zullen we je uitnodigen voor een gesprek. In dit gesprek willen we weten wat jouw wensen en ambities zijn. Als jij de perfecte match bent bij de opdrachtgever dan stellen we je voor bij het bedrijf. En als alle partijen enthousiast zijn, ontvang jij van ons een contract en kun je snel aan de slag.

Solliciteer nu

Solliciteer nu op een van onze vacatures wonen in Utrecht en start jouw reis vandaag nog. Wil je liever eerst meer informatie over de vacature of over Corparis? Neem dan gerust contact met ons op.