Vacatures Wonen Overijssel

Op zoek naar vacatures binnen de sector wonen in Overijssel? Bekijk snel de openstaande vacatures van Corparis. Met ons grote netwerk en samenwerkingen, kunnen wij je helpen met het vinden van je droombaan. Waarom je moet kiezen voor Corparis? Lees snel verder en kom erachter.

Werken bij Corparis

Als een professional bij Corparis helpen wij je bij het vinden van een geschikte baan. Door persoonlijk contact te onderhouden met jou en verschillende opdrachtgevers, kunnen wij de perfecte match maken. Om deze match te kunnen maken willen wij erachter komen wat jouw wensen en ambities zijn. Veranderen jouw ambities? Dan kun je dat bij ons aangeven en helpen we jou met een carrièreswitch. Je komt bij ons op contract te staan. Dat houdt in dat wij je detacheren en jou dus moeten helpen aan een baan.

Persoonlijke ontwikkeling

Naast het persoonlijke contact, vinden wij persoonlijke ontwikkeling ook belangrijk. Daarom biedt Corparis meerdere training en cursussen aan die te maken hebben met de sector wonen. Ook ben je harte welkom op onze netwerkborrels.

Sollicitatieprocedure

Heb jij de vacature gevonden die bij jou past? Solliciteer dan direct. Wij bekijken je sollicitatie zo snel mogelijk. Denken wij dat jij past bij de opdrachtgever, dan nodigen we je uit voor een gesprek. Denken wij dat je niet aansluit bij de wensen van de opdrachtgever, maar misschien wel bij een andere? Dan nemen we uiteraard ook contact met je op. In het gesprek gaan we achterhalen welke ambities en wensen jij hebt. Als dit overeenkomt met de opdrachtgever, dan zullen we je voorstellen. Wij maken een contract op, jij en de opdrachtgever ondertekenen en jij kan aan de slag.

Start je reis

Ben jij nieuwsgierig naar de vacatures wonen in Overijssel? Bekijk ze dan snel. Wil je liever eerst meer informatie over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op.