Vacatures Wonen Groningen

Op zoek naar vacatures binnen de sector wonen in Groningen? Corparis heeft de baan voor jou. Met diverse vacatures in verschillende functies is er vast een passende baan te vinden. Staat jouw droombaan er niet tussen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag in de zoektocht naar de geschikte baan.

Werken bij Corparis

We helpen je niet alleen bij het zoeken van een baan, maar ook bij jouw ontwikkeling. Als je bij komt te werken, dan kom je ook bij ons op contract. Dat betekent dat we je detacheren naar opdrachtgevers. Dit betekent dat jij bij verschillende opdrachtgevers aan verschillende opdrachten kan werken. Allemaal afhankelijk van jouw wensen en ambities en natuurlijk de openstaande opdrachten. Het grootste voordeel voor jou is dat wij er voor zorgen dat jij aan het werk kan.

Het Corparis DNA

Om te kunnen omschrijven wat wij vragen van onze professionals, hebben we het Corparis DNA opgesteld. Dit bestaat uit: Professioneel, Proactief en Persoonlijk. Dit zijn kwaliteiten die wij van je verwachten. Maar dit kan je ook van ons en de opdrachtgevers verwachten. In de praktijk merk je dit doordat je Corparis contactpersoon regelmatig met jou gaat praten over wat je wil, waar je naar toe en of je nog wel op je plek zit.

Campus en Academie

Doordat wij ontwikkeling belangrijk vinden, biedt Corparis zelf trainingen en cursussen aan. Dit gebeurt via onze eigen platformen: Corparis Campus en Corparis Academie. Daarnaast hebben we een groot netwerk in de sector wonen. Jij kan hier van profiteren door mee te doen aan onze netwerkborrels.

Start je reis

Bekijk snel onze vacatures binnen de sector wonen in Groningen en zet de volgende stap in je carrière door te solliciteren. Na je sollicitatie zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen. Wil je liever eerst meer informatie of staat jouw baan er niet tussen? Neem dan contact met ons op.