Vacatures Wonen Gelderland

Heb jij een gezonde drive en een opleiding voor de sector wonen? Bekijk dan snel onze vacatures wonen in Gelderland en solliciteer. Met diverse functies zit er vast een vacature voor je bij. En met ons grote netwerk kunnen wij je helpen aan een baan binnen deze dynamische sector.

Werken en Corparis

Werken bij Corparis heeft voor jou meerdere voordelen. Heb jij jouw droombaan gevonden en pas jij bij de functie eisen van de opdrachtgever? Dan kom je bij ons op contract en detacheren we je naar de opdrachtgevers. Als de opdracht is afgelopen, dan helpen wij jou bij het vinden van een nieuwe opdracht. Omdat wij een persoonlijke benadering hebben naar onze opdrachtgevers toe, weten wij ook precies of de baan bij jouw wensen aansluit.

Persoonlijke ontwikkeling

Naast dat wij je helpen bij het vinden van een baan, vinden wij het ook belangrijk dat jij jezelf blijft ontwikkelen. Zowel binnen jouw sector als jouw persoonlijke groei. Daarom bieden wij verschillende trainingen en cursussen aan die jij als medewerker kan volgen. En houden wij persoonlijk contact met jou over jouw wensen en ambities binnen je carrière.

Sollicitatieproces

Ben jij ervan overtuigd dat werken bij Corparis de beste stap is voor jou? Solliciteer dan snel op een van onze vacatures. Wij bekijken dan zo snel mogelijk jouw sollicitatie. Sluit je aan bij de functie eisen? Dan nodigen we je uit op gesprek. In dit gesprek brengen we jouw wensen en ambities in kaart. Als wij denken dat jij een match bent met de opdrachtgever, dan gaan we je voorstellen bij het bedrijf. Zijn alle partijen positief, dan bieden we je een contract aan en kan je aan de slag.

Zet de volgende stap

Solliciteer op een van onze vacatures wonen in Gelderland en zet de volgende stap in je carrière. Staat je droombaan er niet tussen of wil je liever eerst meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord.