Vacatures Wonen Friesland

De beste vacatures in de sector wonen in de regio Friesland vind je bij Corparis. Waarom? Omdat wij een breed aanbod hebben in vacatures en functies. En vanwege ons grote netwerk komen daar ook altijd nieuwe vacatures bij. Dus ook al staat jouw droombaan er nu niet bij, neem gerust contact met ons op.

De sector wonen

Altijd in beweging, dat is de sector wonen. Als jij jouw carrière in deze sector bent gestart is het belangrijk om zelf ook in beweging te blijven. Geen idee hoe? Kom werken bij Corparis. Wij helpen jou hiermee. Dit doen wij door contact met jou te onderhouden en regelmatig te kijken of jouw ambities zijn veranderd. Maar ook bieden wij cursussen en trainingen aan zodat jij je kan blijven ontwikkelen.

Het DNA van Corparis

Wij vinden het belangrijk dat wijzelf, onze professionals en onze opdrachtgevers aan een aantal kwaliteiten voldoen. Deze kwaliteiten zijn: Professioneel, Proactief en Persoonlijk. Met andere woorden het Corparis DNA. Kom er snel achter of jij dit DNA bevat door de check te doen.

Sollicitatieproces

Het startpunt van jouw reis is het solliciteren op één van onze vacatures. De volgende stappen in jouw reis leggen we even kort uit. Als we denken dat jij een match bent voor de opdrachtgever, nodigen we uit voor een gesprek. In dit gesprek brengen we jouw wensen en ambities in kaart. Komen deze overeen met de wensen van de opdrachtgever? Dan stellen we je voor bij het bedrijf. Blijkt het een goede match te zijn, dan bieden we jou een contract aan en kun je aan de slag.

Start je reis

Ben je overtuigd? Solliciteer dan op een van onze vacatures binnen de sector wonen in Friesland. Wie weet begin jij binnenkort aan een nieuwe baan. Staat je functie er niet tussen of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.