Vacatures Wonen Flevoland

Voor de meest diverse vacatures wonen in Flevoland, moet je bij Corparis zijn. Wij hebben een uitgebreid aanbod in verschillende functies binnen de sector wonen. Bekijk snel of jij droomvacature er tussen staat en solliciteer direct.

Werk in de sector

Werken in de sector wonen is dynamisch. Vanwege de snel veranderende regelgeving moet jij altijd op de hoogte zijn van de ontwikkelingen. Daarnaast moet je dit kunnen vertalen in de communicatie naar bedrijven, organisaties of bewoners. Een ding is zeker: geen dag is gelijk. Bij de verschillende functies horen verschillende werkzaamheden en verantwoordelijkheden. Kijk bij de vacature of jij de perfecte match bent voor de baan.

 

Werken bij Corparis

Als jij op een van onze vacatures solliciteert en een match bent met de opdrachtgever, dan kom je bij Corparis op contract. Waarom dit een voordeel is? Wij moeten er voor zorgen dat jij aan het werk kan. Maar daarnaast zorgen wij ook voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk dat jij in beweging blijft en op de hoogte gehouden wordt van de ontwikkelingen binnen de sector. Daarom krijg je als medewerker toegang tot de Corparis Campus en Academy.

Heb jij ons DNA?

Bij Corparis vinden wij een aantal kernwaarden belangrijk. Deze kernwaarden zijn Professioneel, Proactief en Persoonlijk. Daarom hebben wij het Corparis DNA ontwikkeld waarin deze kernwaarden centraal staan. Wij verwachten van onze professionals en opdrachtgevers dat zij dit DNA hebben en uitdragen in hun werkzaamheden. Wil jij weten of jij het DNA hebt? Doe snel de check.

Sollicitatieproces

Het startpunt van jouw reis is het solliciteren op één van onze vacatures. De volgende stappen in jouw reis leggen we even kort uit. Als we denken dat jij een match bent voor de opdrachtgever, nodigen we uit voor een gesprek. In dit gesprek brengen we jouw wensen en ambities in kaart. Komen deze overeen met de wensen van de opdrachtgever? Dan stellen we je voor bij het bedrijf. Blijkt het een goede match te zijn, dan bieden we jou een contract aan en kun je aan de slag.

Start je carrière

Wil jij een carrière starten in deze dynamische sector? Bekijk dan de vacatures wonen in Flevoland en solliciteer direct. Wij zullen zo snel mogelijk je sollicitatie behandelen. Als jij een match bent, nodigen we uit op gesprek en gaan wij in overleg met de opdrachtgever. Wie weet start jouw reis bij Corparis wel sneller dan gedacht.