Vacatures Wonen Drenthe

Zoek jij die ene vacature binnen de sector wonen in de regio Drenthe? Bekijk onze openstaande vacatures.  Wij hebben een breed aanbod in verschillende functies binnen de sector. Staat jouw functie er niet bij? Neem dan contact met ons op. Met ons grote netwerk kunnen je helpen bij het vinden van een nieuwe baan.

Start je reis bij Corparis

De eerste stap naar een andere baan, is solliciteren. Vanaf daar start je reis. Door bij Corparis te werken zorgen wij ervoor dat jij aan de slag kan bij toonaangevende opdrachtgevers. Tegelijkertijd blijf je bij ons op contract staan. Het voordeel hiervan voor jou is dat wij zorgen dat jij aan het werk kan en blijft. Zo maak jij kennis met verschillende bedrijven en opdrachten. Op deze manier kan jij jezelf ook blijven ontwikkelen binnen de sector wonen.

Blijven ontwikkelen

Naast dat jij aan verschillende opdrachten kan werken, biedt Corparis ook verschillende trainingen en cursussen. Het startpunt van je reis is niet het belangrijkste, maar dat je in beweging blijft wel. Daar helpen we ook bij. Door persoonlijk kennis met je te maken en dit contact te onderhouden, helpen wij je tijdens je gehele carrière bij Corparis.

Het sollicitatieproces

Nadat jij gesolliciteerd hebt, zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen. Denken wij dat jij aansluit bij onze opdrachtgevers, dan zullen we uitnodigen voor een gesprek. Hier zullen we jouw wensen en ambities bespreken. Vanwege ons netwerk weten we ook wat de wensen van onze opdrachtgevers zijn. Op deze manier bekijken we of het een match is. Als wij geloven dat jij een goede aanvulling bent bij het bedrijf, dan zullen we je voorstellen. Nadat jij je contract hebt ondertekent kun je gelijk aan de slag.

Solliciteer direct

Ben jij klaar voor een nieuwe stap? Bekijk onze vacatures binnen de sector wonen in Drenthe en solliciteer. Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Start jij vandaag je reis?