Vacatures vervullen Zuid-Holland

Ben jij op zoek naar een snelle manier om je vacatures te vervullen in Zuid-Holland? Corparis kan de oplossing bieden voor vacatures binnen de sectoren wonen en zorg. Met een groot netwerk aan professionals binnen deze sectoren, kunnen wij vast een goede match maken en jouw vacature vervullen.

Detachering

Een samenwerking met een van onze professionals gebeurt op basis van een detacheringscontract. De professionals blijft bij ons onder contract staan en door middel van het detacheringscontract komt de professional bij jou werken. Met dit contract is de professional natuurlijk gewoon verzekerd. En dit zorgt ervoor dat wij zorg dragen voor alle loonadministratie voor onze professional.

Samenwerking

Corparis gelooft in samenwerkingen die voor alle betrokken partijen voordelen oplevert. Als jij een samenwerking met ons aangaat, dan onderhouden we persoonlijk contact tijdens een detacheringstraject. Zo kunnen we ten eerste zorgen voor een goede match, en ten tweede zorgen dat alle partijen tevreden blijven. En kunnen we inspringen en helpen als er een conflict opspeelt. Daarnaast geloven wij in het delen van kennis om samen de sectoren te verbeteren.

De professionals

Onze professionals worden aangenomen nadat zij drie kernwaarden bevatten. De kernwaarden die wij belangrijk vinden zijn: professioneel, proactief en persoonlijk. Dit zullen zij dan ook uitdragen in hun werkzaamheden voor jou. Om onze professionals te helpen bij hun ontwikkeling, biedt Corparis trainingen en cursussen aan. Op deze manier zijn onze professionals op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en veranderingen binnen hun sector. En kunnen zij dit toepassen in hun werk. Zo zorgen wij ervoor dat onze professionals zich altijd kunnen blijven ontwikkelingen en specialisten kunnen worden binnen hun vakgebied.

Neem contact op

Wil jij snel je vacatures vervullen in Zuid-Holland met een van onze professionals? Neem dan contact met ons op. Ook voor vragen en meer informatie kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.