Vacatures vervullen Zeeland

Zoek je werknemers in de sector wonen of zorg om je vacatures te vervullen in Zeeland? Maar is het erg lastig om deze te vinden? Neem dan snel contact op met Corparis. Wij kunnen je helpen. Lees snel verder om erachter te komen hoe wij de vacatures voor je kunnen vervullen.

Schakel hulp in

Een van onze diensten is detachering. Bij detachering wordt een van onze professionals uitgeleend naar jouw bedrijf om je vacature te vervullen. Terwijl de professional bij ons onder contract blijft staan. Zo geniet jij van een (extra) hulp bij je bedrijf en heb je geen last van de bijkomende loonadministratie. Dit regelen wij allemaal. Door een detacheringscontract met ons aan te gaan, is de professional wel verzekerd tijdens de werkzaamheden.

Het detacheringscontract

Het contract wordt in overleg opgesteld. Denk hierbij aan de duur van het contract. Het kan zijn dat onze professional jij komt helpen voor een korte of langere periode als (tijdelijke) vervanging van een medewerker of als extra hulp bij een opdracht. Door in gesprek te gaan met jou over de wensen en eisen van de vacature, kunnen we ervoor zorgen dat het gehele traject naar behoren verloopt.

Onze professionals

Waarom je moet kiezen voor een van onze professionals? Wij hebben een groot netwerk met professionals die allemaal werkzaam zijn in de sectoren wonen en zorg. Van starter tot specialist, wij hebben ze in huis. Daarnaast bevatten alle professionals het Corparis DNA: professioneel, proactief en persoonlijk. En worden ze begeleidt door onze eigen medewerkers. Ook bieden wij mogelijkheden aan onze professionals om zichzelf te ontwikkelen en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Dit doen wij door trainingen en cursussen aan te bieden. Hiermee zorgen we ervoor dat jij baat hebt met het inschakelen van onze professionals.

 Ga een samenwerking aan

Je vacatures vervullen in Zeeland kan snel en makkelijk door een samenwerking met Corparis aan te gaan. Ben jij overtuigd? Neem dan contact met ons op en start het traject. Wil je liever eerst informatie? Neem dan ook gerust contact met ons op.