Vacatures vervullen Utrecht

Ben je op zoek naar potentiële wonen of zorg medewerkers om je vacatures te vervullen in Utrecht? Werk samen met Corparis en laat ons een van onze professionals naar jouw bedrijf detacheren. Onze professionals zijn altijd up-to-date van de nieuwste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Weten waarom je moet samenwerken met Corparis? Lees dan snel verder.

Samenwerking

Het vervullen van vacatures kan soms lastig zijn. Bij Corparis hebben we een groot netwerk aan professionals. Van startende studenten tot aan specialisten, wij hebben ze in huis. Om een goede match te kunnen maken tussen jouw vacature en onze professionals, gaan we altijd een persoonlijk gesprek aan. In dit gesprek worden de wensen vanuit jouw besproken. Zo krijgen wij ook een impressie van de werksfeer binnen het bedrijf. Met deze informatie kunnen wij de perfecte professionals vinden voor jouw vacature.

Op basis van detachering

Als we de perfecte match hebben gevonden, stellen we je voor aan de professional. Ben jij net zo enthousiast als ons? Dan stellen we een detacheringscontract op. De professionals blijft dan bij ons onder contract en komt dan bij jou aan het werk. Door het detacheringscontract wordt alles geregeld met betrekking tot de verzekeringen et cetera. De duur van het contract wordt samen met jou bepaalt.

Professioneel, proactief en persoonlijk

Corparis vindt een aantal kernwaarden erg belangrijk: professioneel, proactief en persoonlijk. Deze kernwaarden worden van onze professionals en samenwerkingspartners verwacht. Maar dit mag je dus ook van ons als organisatie verwachten. Wij helpen onze professionals hier mee door trainingen en cursussen aan te bieden. Op deze manier blijven zij ook up-to-date over alle ontwikkelingen.

Neem contact op

Wil jij snel je vacatures vervullen in Utrecht met een van onze professionals? Neem dan snel contact met ons op. Samen met jou zorgen voor een perfecte oplossing. Liever eerst meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. We staan je graag te woord.