Vacatures vervullen Noord-Brabant

Wil jij je zorg en wonen vacatures snel vervullen in Noord-Brabant? Neem contact op met Corparis. Met onze detacheringsdienst kunnen wij je helpen met het vervullen van je vacatures. Wij zorgen voor een professionals die aansluit bij de vacature-eisen.

Samenwerking

Een samenwerking met Corparis aangaan levert meerdere voordelen voor jou op. De belangrijkste is onze detacheringsdienst. Wij kunnen onze professionals detacheren naar jouw bedrijf om een bepaalde vacature te vervullen, ziekte op te vangen of extra hulp bieden bij een opdracht. Om te een goede match te maken tussen jouw eisen en een van onze professionals, zullen we altijd een persoonlijk gesprek aangaan. Daarnaast geloven wij in de kracht van kennis delen. We zitten in twee snel veranderende sectoren en daarom is kennis delen erg belangrijk.

Detacheringsproces

Als jij gebruikt wilt maken van onze detachering, dan gaan we graag met je in gesprek. In het gesprek willen weten wat jij zoekt in een medewerker. Maar ook kunnen wij op deze manier een beeld krijgen van de werksfeer. Met deze informatie gaan wij op zoek naar de perfecte match. Met de professional gaan wij ook in overleg. Als wij denken dat de perfecte match is gevonden, zullen de professional aan jou voorstellen. En als jij ook tevreden bent, zullen we een detacheringscontract opstellen. Tijdens het traject zullen wij contact onderhouden met jou en de professional om er voor te zorgen dat het traject gaat zoals verwacht.

Onze professionals

Professioneel, proactief en persoonlijk; dat kan je verwachten van onze professionals. Daarnaast zijn ze op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen doordat we trainingen en cursussen aanbieden. Deze kennis kunnen ze gelijk doorvoeren in hun werk.

Start het traject

Wil je snel je vacatures vervullen in Noord-Brabant? Neem dan snel contact met ons op. Liever eerst meer informatie of heb je vragen? Bel of mail ons gerust. We staan je graag te woord.