Vacatures vervullen Nederland

In heel Nederland is veel vraag naar medewerkers in de sectoren wonen en zorg. En personeel is lastig te vinden. Wij hebben een oplossing om jou vacatures snel te vervullen door heel Nederland. Schakel onze hulp in en geniet van de voordelen van detachering. Lees snel verder wat dit inhoudt, welke voordelen dit met zich mee brengt en waarom onze professionals de beste keus zijn.

Onze dienst

Wij kunnen je helpen door middel van detachering. Een van onze professionals kan op deze manier een vacature vervullen. De professional blijft bij ons onder contract staan en wordt uitgeleend naar jouw bedrijf met het detacheringscontract. Het detacheringscontract wordt in overleg opgesteld, zodat deze aansluit bij jouw wensen. Wij regelen de loonadministratie, de professional is verzekerd en jij plukt de vruchten van de kennis van de professional.

Een goede match

Corparis vindt persoonlijk contact belangrijk. Op deze manier kunnen we namelijk een goede match maken tussen jouw bedrijf, de vacature en een van onze professionals. Daarom gaan we al eerst in gesprek met jou. Zo krijgen we een beeld van de werksfeer en de vacature eisen. Met de informatie in ons achterhoofd, gaan we een gesprek aan met potentiële goede matches. Omdat wij al een persoonlijk gesprek hebben gehad met de professionals, weten we al wat hun wensen en ambities zijn. Als wij denken dat we een goede match hebben gevonden, dan zullen we hem of haar aan je voorstellen. En als alle partijen positief zijn, dan wordt het contract opgesteld.

Onze kernwaarden

Bij Corparis vinden wij de waarden professioneel, proactief en persoonlijk erg belangrijk. Dit verwachten we dan ook van onze professionals, samenwerkingspartners en onze eigen medewerkers. Wij ondersteunen onze professionals hier ook in. Door cursussen en trainingen aan te bieden, kunnen zij zichzelf blijven ontwikkelen. Door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen binnen de sector, kunnen zij hun werk naar behoren uitvoeren voor jouw bedrijf.

Maak je team compleet

Wil jij snel je vacatures vervullen in Nederland? Neem contact met ons op en start het detacheringstraject. Ook voor meer informatie kan je contact met ons opnemen. We leggen graag meer uit over onze dienst en de voordelen.