Vacatures vervullen Limburg

Wil je op een snelle manier jouw vacatures vervullen in Limburg met een professional? Ga een samenwerking aan met Corparis. Waarom dit de oplossing is? Omdat wij een groot netwerk aan professionals binnen de sectoren wonen en zorg hebben. En deze professionals kunnen jou helpen op basis van een detacheringscontract. Meer weten? Lees snel verder of neem contact met ons op.

Detachering

Detachering houdt in dat wij een van onze professionals ‘uitlenen’ aan jou. Dit kan zijn voor een bepaalde opdracht, tijdsperiode of vacature. De professional blijft bij ons onder contract staan en staat bij ons op de loonlijst. Dat betekent ook dat wij alle loonadministratie uitvoeren voor de professional. Met het detacheringscontract is onze professional wel verzekerd tijdens de werkzaamheden bij jouw bedrijf.

Onze professionals

Onze professionals zijn persoonlijk, proactief en professioneel in hun werk. Om ze hier zo goed mogelijk bij te helpen onderhouden we persoonlijk contact, ook tijdens het detacheringsproces. Daarnaast bieden wij verschillende trainingen en cursussen aan zodat de professionals zichzelf kunnen ontwikkelen tot echte specialisten in de sector wonen of zorg.

De samenwerking

Wij vinden het belangrijk dat een samenwerking interessant is voor alle betrokken partijen. Daarom mag je van ons verwachten dat wij persoonlijk contact met jou aangaan en onderhouden. Op deze manier leren we het bedrijf kennen, kunnen we een goede match maken met een professional en kunnen we ingrijpen als de samenwerking minder goed bevalt. Daarnaast geloven we in het delen van kennis en staan we je graag te woord als je vragen hebt over de sector.

Maak je team compleet

Als je zo snel mogelijk je team compleet wil maken door je vacatures te vervullen in Limburg, neem dan contact met ons op. Ook voor andere vragen over het detacheringsproces of de samenwerking kun je contact met ons opnemen.