Vacatures vervullen Groningen

Heb jij een bedrijf in de sector wonen en zorg? En heb je openstaande vacatures? Wij kunnen je helpen je vacatures te vervullen in Groningen. Met een groot netwerk van professionals die op basis van detachering werken, kunnen wij ervoor zorgen dat jouw vacatures snel gevuld wordt.

Onze professionals

Corparis werkt samen met professionals binnen de sectoren wonen en zorg. Onze professionals verschillen in opleidingsniveaus en ervaring. Omdat wij persoonlijk contact onderhouden met onze professionals weten wij in welke fase van hun carrière ze zijn en welke wensen ze hebben. Op basis hiervan kunnen we ervoor zorgen dat we een perfecte match kunnen maken met jouw openstaande vacature. Daarnaast zullen wij onze professionals blijven ondersteunen tijdens hun opdracht en bieden wij meerdere trainingen. Op deze manier zijn zij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen ze dit uitdragen in hun werkzaamheden.

Detacheringsproces

Als jij een vacature hebt die vervult moet worden, kan ons detacheringsproces de uitkomst bieden. Op basis van jouw functie-eisen kunnen wij een van onze professionals aan jouw bedrijf koppelen. De professional komt bij je te werken op basis van een detacheringcontract. Dit houdt in dat onze professional aan het werk gaat bij jouw bedrijf voor een bepaalde opdracht en/of tijdsduur.

Persoonlijk contact

We vinden het belangrijk dat alle betrokken partijen tevreden zijn. Daarom zullen wij contact onderhouden met jou en met de professional. Op deze manier kunnen we ingrijpen als een van de partijen niet tevreden is. Mocht dit gebeuren, helpen we natuurlijk bij het vinden van een geschikte oplossing. Is juist wel alles naar wens als het contract bijna afgelopen is? Dan gaan we om tafel om te kijken naar de mogelijkheden.

Deel je vacatures

Wil jij snel je vacatures vervullen in Groningen? Neem dan snel contact met ons op. Wij komen graag met je in gesprek om een nieuwe samenwerking aan te gaan. Ook voor meer informatie kan je vrijblijvend contact met ons opnemen.