Vacatures vervullen Friesland

Is het lastig om je vacatures te vervullen in Friesland binnen de sector wonen of zorg? Wij kunnen je helpen. Corparis heeft een groot netwerk aan professionals die staan te springen om nieuwe uitdagingen. Lees snel verder hoe een samenwerking met onze professionals werkt.

Detachering

Om snel je vacatures te vullen, kan een professional van ons gedetacheerd worden naar jouw bedrijf. De professional blijft bij ons onder contract staan en wij stellen een contract voor de detachering op. Omdat wij persoonlijk contact onderhouden met onze professionals, weten wij wat hun kwaliteiten, ervaring en wensen zijn. Door met jou om tafel te gaan om te bespreken wat jij verwacht van een nieuwe medewerker, kunnen wij een perfecte match maken.

Professioneel en proactief

Vanuit onze organisatie vinden wij professionaliteit en proactief zijn belangrijk. Omdat dit onze werkwijze is, houden we altijd een vinger aan de pols. Mocht je niet tevreden zijn met de gedetacheerde professional, dan kunnen we snel ingrijpen. En kunnen we je ook helpen met het vinden van een andere professional. Wij verwachten deze houding ook van onze professionals in hun werkzaamheden bij jouw bedrijf.

Samenwerking

Corparis gaat graag nieuwe samenwerkingen aan met bedrijven binnen de sectoren wonen en zorg. Mede door de samenwerkingen, kunnen wij onze kennis delen en kennis opdoen. Hierdoor kunnen we er ook voor zorgen dat onze professionals kunnen blijven groeien. Zowel in persoonlijke groei als professionele groei. En door persoonlijk contact te onderhouden met onze samenwerkingen, kunnen we snel schakelen en hulp bieden waar nodig.

Vervul je vacatures

Wil jij jouw vacatures vervullen in Friesland met een van onze professionals? Neem dan snel contact met ons op. We kijken graag samen naar de mogelijkheden. Ook voor meer informatie kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Meer weten over onze professionals? Kijk dan hier.