Vacatures vervullen Flevoland

Heb jij een bedrijf in de sector wonen of zorg in Flevoland? En heb je openstaande vacatures? Laat ons je helpen je vacatures te vervullen in Flevoland. Met ons grote netwerk professionals, kunnen wij je helpen door middel van detachering. Wil je meer weten? Lees verder of neem direct contact op.

Detachering

Detachering houdt in dat onze professionals bij ons onder contract blijven staan en naar jou worden gedetacheerd. Jij sluit een contract af met Corparis waaronder de desbetreffende professional valt. Het contract kan opgesteld worden op basis van de door jou aangegeven duur. Dit kan zijn voor een bepaalde opdracht of bepaalde tijdsduur. Het contract wordt uitgebreid besproken en door alle partijen ondertekent.

Samenwerking met Corparis

Om er zeker van te zijn dat de professionals past bij jouw functie eisen en wensen, gaan we eerst een persoonlijk gesprek aan. In dit gesprek bespreken precies wat de functie inhoudt en wat jij verwacht van een van onze professionals. Daarnaast krijgen wij een beeld bij jouw bedrijf en de werksfeer. Deze informatie gebruiken we in het gesprek met de professional. Doordat wij eenzelfde soort gesprek houden met onze professionals kunnen we een goede match maken.

Onze professionals

De professionals die bij ons onder contract staan hebben een uitgebreid gesprek gehad met een van onze medewerkers. We verwachten dat ze professioneel en proactief zijn in hun werk. Daarnaast biedt Corparis de mogelijkheid voor professionals om zichzelf te kunnen ontwikkelingen. Door middel van trainingen en cursussen die wij aanbieden, leren de professionals meer over hun vakgebied. Zo zorgen we ervoor dat ze altijd up-to-date zijn omtrent nieuwe wet- en regelgeving.

Ga de samenwerking aan

Wil jij snel je vacatures vervullen in Flevoland? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag al je vragen en gaan gelijk voor je aan de slag om de perfecte match te vinden.