Vacatures vervullen Drenthe

Heb je moeite met het vervullen van je vacatures in Drenthe? Corparis biedt een oplossing voor de sectoren wonen en zorg. Onze professionals staan klaar om jouw bedrijf te helpen en de vacature te vervullen. Een samenwerking met Corparis heeft voor jou alleen maar voordelen. Meer weten? Lees snel verder of neem direct contact met ons op.

De perfecte kandidaat

Corparis staat bekend om professionaliteit, proactief zijn en persoonlijk contact. Herken jij jouw bedrijf hier ook in? Dan zijn we een perfecte match voor een samenwerking. Wij zorgen dan ook voor een perfecte match tussen jouw vacature en een van onze professionals. Wij kunnen de perfecte kandidaat voor jouw bedrijf vinden vanwege het persoonlijke contact dat wij onderhouden. Door een gesprek aan te gaan met jou en de kandidaat, kunnen we de wensen en verwachtingen matchen.

Onze professionals

Al onze professionals krijgen bij ons de mogelijk om zichzelf te blijven ontwikkelen. dit doen ze door middel van trainingen en cursussen te volgen via onze Academie. Maar ook doordat een van onze medewerkers altijd bereikbaar is voor de professional. Zo helpen wij hen tijdens hun carrière, ook als ze op detachering bij jouw bedrijf zijn.

Snel de vacature vervullen

Het grote voordeel voor jou, is dat je vacature snel gevuld kan worden door een van onze professionals. Of dit nu een vacature voor korte duur of langere duur is, wij vinden de professional die het werk kan oppakken. Daarnaast werken we via een detacheringscontract. De professional blijft dus bij ons onder contract staan. Als blijkt dat de match toch niet helemaal perfect is of de opdracht is afgerond, dan beëindigen we het contract. En kunnen we je natuurlijk helpen bij het vinden van een andere kandidaat of het vervullen van een andere vacature.

Maak je team compleet

wil je snel je vacatures vervullen in Drenthe? Neem dan snel contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek over ene mogelijke samenwerking. Liever eerst meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. We beantwoorden graag al je vragen.