Vacatures Utrecht

Zoek jij die uitdagende baan binnen de sector wonen of zorg? Stop met zoeken en bekijk snel onze vacatures in Utrecht. Wij hebben een breed aanbod aan banen, zowel in de zorg als wonen sector. Van starter tot specialist en alle niveaus daartussen in. Waarom je bij Corparis moet solliciteren? Dat vertellen we je graag.

Werken bij Corparis

Als jij werkt voor Corparis word je gedetacheerd bij een van onze opdrachtgevers. Dit houdt in dat je bij ons op contract staat maar werkt binnen een ander bedrijf. Het grote voordeel van detachering is dat wij altijd een baan voor jou zoeken. En Corparis zorgt er voor dat de baan aansluit bij jouw wensen en ambities. Maar wij zorgen er ook voor dat jij als persoon goed binnen de organisatie past. En blijven je jouw begeleiden tijdens je carrière, zolang je voor ons werk. Maar helpen wij jou ook met het door ontwikkelen van jezelf. Dit doen wij door trainingen en cursussen aan te bieden.

Solliciteren

Heb jij jouw perfecte baan gevonden tussen onze vacatures? Solliciteer dan direct.  Wij gaan dan bekijken of jouw sollicitatie aansluit bij de vacature. Daarna nodigen we je uit voor een gesprek. In dit gesprek willen wij weten wat jouw wensen en ambities zijn. Omdat wij ook persoonlijke gesprekken hebben met onze opdrachtgevers, kunnen wij de perfecte match maken. Klinkt het aanbod voor alle partijen goed, dan zullen we je voorstellen bij het bedrijf. En kun jij snel aan de slag.

Corparis DNA

Corparis staat voor kwaliteit, sociaal en het tonen van initiatief. Wij verwachten een professionele, proactieve en persoonlijke aanpak van onze opdrachtgevers en professionals. Dit zijn dan ook de kernwaarden van het Corparis DNA. Kom er snel achter of jij dit DNA bevat door de check te doen.

Start je reis

Heb jij jouw droombaan gevonden tussen onze vacatures in Utrecht? Wacht dan niet langer, solliciteer en zet je eerste stap in jouw reis. Wil je liever eerst meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op.