Vacatures Overijssel

De perfecte baan tussen alle vacatures in Overijssel voor de sector wonen of zorg? Die vind je bij Corparis. Wij hebben een uitgebreid aanbod in vacatures. Van beginner tot specialist en van stagiair tot leidinggevende. Jouw droombaan vind je bij ons. Bekijk snel onze vacatures.

 

Werken bij Corparis

Werken bij Corparis betekent niet alleen dat wij je helpen bij het vinden van een perfecte baan. Wij helpen jou ook tijdens je carrière met trainingen en netwerkborrels. Corparis vindt het belangrijk dat onze professionals niet stil staan in de snel bewegende sectoren wonen en zorg. Daarom zorgen we ervoor dat jij op de juiste plek terecht komt, maar ook blijft. Als je twijfels hebt over je gekozen carrière, helpen we je daarbij. Daarnaast kun jij je altijd blijven door ontwikkelen door trainingen te volgen aan de Corparis Campus. En kun je gebruik maken van ons groot netwerk door mee te doen met onze netwerkborrels.

Sollicitatieproces

Heb jij de perfecte vacature gevonden? Solliciteer dan gelijk. Als wij denken dat jij de perfecte match bent voor de opdrachtgever, nodigen we uit. In dit gesprek bespreken we met je welke wensen en ambities jij hebt. Komen jouw wensen en de wensen van het bedrijf overeen, dan zullen we je voorstellen. Denken we dat je beter bij een andere opdrachtgever past, zullen we je hiervan op de hoogte brengen en je voordragen bij het bedrijf.

Corparis DNA

Wij vinden het belangrijk dat onze professionals en opdrachtgevers voldoen aan de volgende kwaliteiten: Professioneel, Proactief en Persoonlijk. Dit omvat het Corparis DNA. Wil jij weten of jij het DNA bezit? Doe dan snel de check.

 

Start je reis

Dus zoek jij die perfecte baan tussen alle vacatures in Overijssel? Bekijk dan snel onze vacatures. Staat jouw baan er niet tussen? Neem dan alsnog contact met ons op. Met ons grote netwerk kunnen wij jou vast helpen aan je nieuwe baan.